Привітання з Різдвом своїми словами, у прозі

Підготували для вас шикарну колекцію привітань з Різдвом . Красиві слова стануть прекрасним доповненням до важливого дня!

В цей чудовий день я хочу привітати тебе з Різдвом Христовим і побажати, щоб в твоєму житті завжди було місце чуду і вірі в диво. Нехай виконуються навіть найсміливіші бажання, нехай удача супроводжує всім твоїм справах, і нехай твоя голова часом паморочиться від успіху. Живи повним життям і кожен свій день починай з посмішки!

Нехай буде щасливим і незвичайно радісним це Різдво Христове. Нехай Господь оберігає на життєвому шляху!

Будь Богом зберігаємо чоловік, захисником своєї території і свого способу життя. З Різдвом Христовим! Нехай зірка Віфлеємська оберігає тебе і всіх, хто тобі доріг.

Різдво – це день, коли в світ з любов’ю увійшов Ісус Христос. Це день всепрощення, світлих почуттів, день, коли торжествує любов. Нехай в це свято замовкнуть гармати і не підніметься в повітря жодна ракета, крім феєрверку! І нехай в наше серце увійде любов до ближнього і дальнього! З Різдвом Христовим!

Різдво! За вікном зима, а я бажаю тобі завжди тримати в душі сонячне щастя!

Вітаю з Різдвом Христовим і від щирого серця хочу побажати міцного здоров’я, вічного блага, світлої надії, щирої любові, справжнього щастя, вірною удачі, безсумнівного успіху, красивої мрії, згасає віри і бравих сил. Нехай твій ангел завжди веде тебе по великій і рівній дорозі!

З Різдвом Христовим, дорога матуся. Бажаю тобі краси, гармонії, доброти серця і щастя. Нехай в це Різдво все буде по-особливому, нехай і в житті завжди все буде так, як хочеш, і навіть краще. Я бажаю тобі, рідна, надій і любові в кожному дні. І нехай Боженька тебе зберігає.

Нехай найдобріший свято Різдва буде для вас самим приємним. І нехай сам Господь подарує вам смиренність і силу духу. І нехай божественна благодать увійде в кожен будинок. І Різдвяна казка нехай подарує вам хвилини радості. З Різдвом вас.

Мій милий хлопець, вітаю тебе з Різдвом. Бажаю чудесного і доброго свята, який подарує тобі сили і віру, світлу надію і чисту любов. Нехай яскраві зірки на небі, хрускіт снігу під ногами, теплий вогник вдалині і дзвін дзвіночків віднесуть тебе в атмосферу радості і казки з дитинства.

Мамочка моя улюблена, вітаю тебе з Різдвом! Я тобі бажаю всього найкращого, нехай цей рік принесе тобі багато радості і щастя. Звичайно, і у вигляді онуків, яких ти так чекаєш. Я хочу, щоб ти була здорова, а все інше ми зробимо для тебе. Ти головне – не хворій, бо я дуже за тебе переживаю. Я знаю, як ти любиш Різдво, тому я залишила сьогодні всі справи, щоб відзначити це свято разом з тобою. Мамочка, не забувай ніколи вірити в чудеса, тому що вони мають властивість збуватися. Нехай всі твої мрії і бажання збуваються. Ось, наприклад, сьогодні одне з них збулося – я приїхала до тебе, хоча ти думала, що я буду з друзями. Але я не могла залишити тебе з твій улюблений святковий день.