Привітання з Різдвом своїми словами, у прозі

Підготували для вас шикарну колекцію привітань з Різдвом . Красиві слова стануть прекрасним доповненням до важливого дня!

Різдво – це день, коли з’явився наш Спаситель. Він дав нам віру, вказав шлях. І в цей чарівний свято, я бажаю тобі тільки хорошого: благополуччя, взаєморозуміння, душевної рівноваги. Ніколи не збивайся зі свого курсу, а якщо будуть труднощі, Різдвяна зірка вкаже тобі правильний шлях!

З Різдвом тебе. Наша історія кохання закінчена, але в це чудове свято я щиро бажаю тобі всього самого доброго і радісного. Нехай тобі завжди вистачає сил доводити справи до кінця, домагатися свого. Будь любимо і щасливий. І нехай в це Різдво почнеться світла смуга твого життя.

Від душі вітаю зі світлим і добрим святом Різдва. Бажаю, щоб диво різдвяної ночі всі ваші мрії і задуми перетворило в реальність. Вірте в чудеса, і тоді ваше життя буде прикрашена яскравими почуттями та емоціями.

Нехай Різдвяна зірка загориться в цю ніч і веде по життю найвірнішим шляхом. Тепла, спокою, доброти і умиротворення. У цей чудовий світлий свято мрії стають реальністю, нехай в цьому році збудеться найзаповітніша. З Різдвом Христовим!

Дорогий брате, вітаю тебе з Різдвом і хочу побажати славних і красивих вчинків, великих і успішних ідей, добрих спонукань серця і щирої віри в душі. Нехай різдвяне диво наповнить життя відчуттям щастя і почуттям любові.

Новий рік і Різдво – це два незабутніх свята. Хочу побажати тепла, справжнього чаклунства, масу чудових моментів, нехай мрії і бажання виконуються. В чудеса потрібно вірити і вони обов’язково будуть. Вітаю з чарівними святами!

Вітаю з Різдвом Христовим. Бажаю, щоб на небі запалювалися яскраві зірки удачі, щоб в твоєму серці мерехтіли яскраві вогники доброти. Нехай це чудове свято створить для тебе справжнє диво, нехай твій ангел-хранитель вкаже тобі шлях до заповітної мрії. Бажаю жіночого щастя і вірного кохання.

У Різдво лови свою Віфлеємську зірку! Нехай вона осяє тебе світлом своєї любові і дасть надію на віру в краще!

Різдвяна ніч – найчарівніша в році. Це час чудес, чарівництва, загадування заповітних бажань. Так нехай же вона принесе вам багато радості, довгоочікуваних звершень, любові і добра. Нехай в цю ніч і завжди в будинку буде затишно, тепло і весело.

Приходить світле свято Різдва Христового, нехай у вашому домі твоєму панує спокій і умиротворення, теплом іскряться твої очі, а серце буде повно любов’ю! Хай щастя і удача супроводжують учинків, а біди і невдачі проходять мимо! З Різдвом!

З Різдвом Христовим! Вітаю Вас зі світлими днями наступаючих Великих свят Різдва, Богоявлення і Новоліттям благості Божої. Бажаю Вам від народженого Ісуса Христа радості глибокої, святий і діяльної, щоб дійсним прикладом усього свого життя звіщати світові, що С НАМИ БОГ! Нехай освятить, щоб відновив і зміцнить Христос Бог наші духовні і тілесні сили на благо Святої Церкви і пастирського служіння.