Привітання з Різдвом своїми словами, у прозі

Підготували для вас шикарну колекцію привітань з Різдвом . Красиві слова стануть прекрасним доповненням до важливого дня!

Мила хрещениця, дорога моя дівчинка, вітаю тебе з Різдвом. Бажаю, щоб в це свято ти відчула щиру радість і по-справжньому повірила в диво, побачила мерехтливе світло на шляху до своєї мрії і відчула любов близьких людей, відкрила душу для великого щастя і вибрала курс на добрі і благі діяння для серця.

Привітати з Різдвом

Привітання з Різдвом своїми словами

Син Божий зійшов на землю для того, щоб зробити нас дітьми Божими. Саме місце народження Спасителя – місто Віфлеєм – означає дім хліба. Христос хоче стати нашим хлібом. А це означає, що з’єднуються ясла і Хрест, на якому Спаситель стане Хлібом Життя.

Шановні мої колеги, вітаю вас з Різдвом Христовим. Нехай цей добрий і світлий свято подарує щастя і благо вашим будинкам, нехай у вас в душі зачаїться надія і радість, нехай в будь-якій справі вас супроводжує удача й везіння, нехай буде добрим світ навколо і люблячими близькі люди.

Вітаю тебе з головними зимовими святами – один 1-го, другий 7-го січня! Не лінуйся відзначити їх як слід, але не перевантажуйся! Головне – якість, а не кількість! Бажаю тобі найвищої якості у всьому!

Вітаю зі світлим святомРіздва Христового! Бажаю спокою на душі і на серці, мирного неба над головою!

Вітаю з Різдвом Христовим і хочу побажати залишатися справжнім чоловіком, впевненим у своїх силах і успішним в своїх прагненнях. Нехай сьогодні запалиться яскравий вогонь твоєї надії і щастя, нехай попереду тебе чекають великі перемоги і звершення.

подруженькомоя, вітаю тебе з Різдвом Христовим! Бажаю в цей святий день побільше щирих посмішок, невимушених зв’язків і приємних думок. Позитивних діянь і вірних людей на життєвому шляху!

Різдво Христове – найсвітліше, спокійний і умиротворений свято. В такий день хочеться побажати благополуччя, здійснення усіх заповітних мрій, обов’язково повірити в диво, бути здоровими і щасливими. Зі святом!

З Різдвом Христовим, дорогі хрещена. Бажаю легкої і щасливого життя без тяжких турбот і переживань, з добрими посмішками і хорошими людьми поруч. Хресна, в це чудове свято я бажаю всього самого радісного, всього найнеобхіднішого, всього самого красивого. Нехай буде здоров’я, лад і достаток в твоїй чудовій родині!

Вітаю з наступаючим Різдвом! Бажаю любові, добра і щастя, міцного здоров’я і всіх благ. Нехай виправдаються всі надії і збудуться найзаповітніші мрії!

У Різдво хочеться чудес і чарівництва. Як дитина, чекаєш якоїсь магічної зустрічі, несподіваного сюрпризу і нескінченного потоку подарунків. Я хочу побажати тобі, щоб світле свято став поворотним моментом в твоєму житті. Нехай в цей день тобі вручають премії, освідчуються в коханні, повертають борги і щиро дякують за твою допомогу і зусилля! Будь щасливий, тому що Різдво саме для цього і існує!