Привітання з хрестинами своїми словами, українською мовою

Підготували для вас шикарні привітання з хрестинами своїми словами, українською мовою

Колекція привітань з хрестинами

Батьки, сьогодні ви хрестили свого сина. Хочу побажати здоров’я і сил дитині, адже йому потрібно рости і радувати вас. Нехай Господь простягне руку і гарантує максимальний захист від будь-яких негараздів. Хочу побажати вам щастя й удачі, міцної родини, яка обов’язково порадує стійкістю до будь-яких зовнішніх чинників. Дорогі батьки, я сьогодні стала хрещеною мамою вашому синочкові і, звичайно, докладу всі зусилля для того, щоб справити позитивний вплив на нього, виявитися гідним прикладом. Нехай він буде відчувати нашу турботу і трепетне ставлення, адже такі сильні почуття, як щира родинна любов, нічим замінити не вдасться. З хрестинами сина я хочу вас привітати, вірячи в те, що життя ваше обов’язково складеться гідно. Будь ласка, будьте всі разом, незалежно від того, які круті віражі приготувала доля. Будьте щасливі по-справжньому.

Вітаємо з хрестинами вашого милого дитини. Бажаємо йому рости здоровим і щасливим. Нехай батьки будуть радіти кожному його кроці в житті. Нехай береже його Господь. Любові і турботи вашій дитинці на довгі роки.

Від усієї душі вітаю з хрестинами маленького янголятка. Нехай тепер його життя тече довгої і спокійною річкою під благословенням Бога, нехай у хвилини труднощів доля дарує чудо, хай завжди відкритою і доброю душа дитини.

Дорогі батьки, подивіться на вашу маленьку красуню, сьогодні вона відчуває всю важливість того, що відбувається і виглядає дуже розрослося. Малютка сьогодні знайшла свого охоронця на небесах, і тепер звідти за нею постійно наглядати ангел. Дуже хочеться привітати вас з таким справді значимою подією в житті вашої родини. Радійте кожному дню вашої принцеси, нехай вона росте щасливою, нехай стороною обходять проблеми і хвороби. Попереду у вашої родини ще так багато всього цікавого і важливого, тому вам варто побажати більше сил і терпіння, щоб впоратися з усіма радощами, першими смутком. За вашим маленькою квіточкою з сьогоднішнього дня будуть наглядати. Щастя вам, радості й любові.

Сьогодні у тебе з’явилася друга мама, а у мене хрещена донька! Бажаю тобі моя дорога, нехай буде відкрито багато доріг на твоєму шляху і сонце лагідно світить, нехай життя добра тебе навчить, нехай тобі в житті трапляються хороші, добрі люди, нехай Ангел охороняє тебе від бід, хай життя твоє буде щасливою!

Милий наш янголятко, сама славна і наша улюблена дівчинка! В цей день твій ангел-охоронець допоміг тобі піднятися на одну сходинку небесної драбини, яка веде до Господа. Нехай віра направить тебе на правильний шлях, обдарує духовною силою, яка проведе тебе життя. Рости здоровою, дорога хрещениця, красивою і щасливою. Нехай у твоєму житті радісні моменти затьмарюють сумні, добрі вчинки завжди радують рідних і близьких, а серце і душу гріє любов. Удачі у всіх починаннях, яскравих посмішок і сонячних днів.

Ангел добра спустився на землю, щоб дати тобі християнське ім’я і небесну захист на все життя від зла і від всього поганого, що відбувається навколо тебе. Його голос завжди ласкавий, незримий і ніжний і він завжди відповість тобі добрими і несподіваними думками, коли тобі сумно, погано або тоскно, він завжди подарує тобі мудрість і допомогу в добрих справах. Хай життя не завжди буде такою, як хотілося б, нехай вона не буде дарувати тобі кожен день морозиво і зв’язку ананасів, але ангел подарує тобі спокій і терпіння в досягненні життєвих цілей, а так само ніжність, любов і добро розташування, завдяки якому до тебе завжди будуть тягнутися люди і ти будеш радий спілкуванню з ними. Будь бадьорим, розумним і товариським і до тебе потягнуться люди.

Ваш малюк виявився таким красенем, істинним янголятком. Ви тільки подивіться в його очі, в яких можна прочитати все найкраще. Вірю в те, що ваш синок заслуговує справжнього щастя і обов’язково його побажання, мрії знайдуть місце в реальному житті. Хочу побажати захисту ангела-хранителя і Господа з сьогоднішнього дня, адже при хрестинах дитинка зробив важливий крок на шлях до Вищих сил. Бажаю, щоб протягом усього життя, відчувалася тільки справжня захист і можливість збереження віри в світле майбутнє, безмежне щастя. Бажаю малюкові активного росту і успішного зростання, адже я вірю в те, що насправді він зуміє досягти поставлених цілей в житті, знайти своє щастя. Прийміть, будь ласка, в дар це привітання і невеликий хрестик, адже я щиро бажаю самого найкращого вашому синочку. З хрестинами!

Дивіться також:  Найкращі привітання з хрестинами

Нехай хрестини подарують вашій дитині ангела-хранителя, який невідступно буде наглядати за ним з небес! А тут, на землі, за ним тепер будуть наглядати не тільки мама і тато, родина, але і два чудових хрещених батьків! Нехай у всіх захисників вашої дитини завжди вистачить сил, умінь і вправності, щоб у потрібну хвилину допомогти по-справжньому!

Дорогі батьки прекрасного хлопчика, я хочу побажати вам сімейного щастя. Нехай малюк росте здоровим і активним, адже енергія і сили йому знадобляться для активного розвитку і пізнання світу. Хочу привітати з хрестинами, які насправді можуть прирівнюватися до Дня народження, адже обидва свята дозволяють гарантувати духовне, фізичне народження прекрасного дитинку. Господь нехай береже синочка, який може проявляти закладений потенціал і успішно просуватися в обраному напрямку. Дитинство нехай виявиться активним і допитливим, корисним і незабутнім, адже саме від дитячого віку багато в чому залежить, яким буде доросле майбутнє. Прийміть, будь ласка, мої найщиріші слова, адже я в них вкладаю весь трепет відношення до чудового хлопчика. Вітаю зі світлими і таємничими хрестинами.

Мої дорогі, сьогодні важливий день для вашої родини, особливо для вашого хлопчаки – цього прекрасного бешкетного створіння. Мені хочеться привітати вас з хрещенням синочка і побажати вам міцного здоров’я, щастя, благополуччя вашій родині і взаєморозуміння. Мені хочеться, щоб ви запам’ятали цього дня, тому що це свято дійсно має велике значення для будь-якої людини. Саме з цього моменту ваш милий і добрий хлопчик буде перебувати під захистом Бога, а значить, що він завжди буде спокійний, тому що його оберігають. Я вітаю вас з цим прекрасним подією, а ще хочу, щоб ви намагалися запам’ятати максимальна кількість моментів, тому що цей день дійсно дуже важливий для вас. Зі святом, дорогі мої! Сьогодні ви самі щасливі батьки, а ваш малюк сьогодні просто дивує своєю гіперактивністю.

Світло доброї зірки спустився з небес, щоб опромінити добру душу від зла. В цей день тобі нарекли святе ім’я і дали ангела, молитвами якого він охоронятиме тебе від бід і напастей, а так само допомагати тобі захиститися від злих духів, похмурих снів і всього поганого, що є в світі. Нехай ангел нового церковного імені твого не відступає від тебе ні на крок, не прожени його злими вчинками і помислами. Щоб у важку хвилину він став для тебе наставником, другом і приятелем, надійною опорою і підтримкою в дорослому і важке життя. Нехай за його молитвам у тебе буде все добре і нехай він посилає тобі тільки добрі сни і мрії, а все погане нехай залишиться позаду, в минулому житті і там залишиться назавжди. Бережи тебе Господь!

Дорогі батьки! Вітаємо вас з одним з найперших значущих подій в житті цього чарівного створення — хрестинами. Бажаємо, щоб ангел-хранитель, який з сьогоднішнього дня буде опікати прекрасне чадо, був милостивий і ласкавий, щоб він охороняв і застерігав від усіх бід і нещасть, щоб згущуються за життя хмаринки розганяв і завжди був поруч!

Від щирого серця вітаю з цим чудовим подією, з хрестинами вашого дитинчати. Бажаю миру для вашої родини, гармонії у вашому будинку, здоров’я вашим ангелочку і вам, достатку, сил і можливостей для того, щоб завжди залишатися щасливою родиною, щоб разом з хрещеними батьками дарувати радість, любов і турботу дорогоцінної дитині.

Вітаю вашу родину з хрестинами земної янголятка! Тепер ваше чадо під надійною охороною Панове! Нехай дитинка завжди буде здоровеньким, усміхненим і щасливим! Я від усього серця бажаю, щоб з кожним днем ваше дитя розвивалося і вивчало з цікавістю цей прекрасний світ!

Сьогодні дуже важливий день, коли відбувається велике таїнство хрещення, свято не тільки в сім’ї, але й на небесах. Нехай світло любові горить у твоєму серці, а душа завжди залишається чиста і вільна від гріха, як в день твого хрещення.

Ви сьогодні охрестили свого сина, вручивши його долю Господу. Душа чиста у хлопчика, велике і щире серце – це основа дивного перетворення. Господь обов’язково буде гарантувати захист дитини від усіляких негараздів, а ви зможете спрямувати його у потрібному напрямку і гарантувати використання всіх шансів для активного просування до поставленої мети. Бажаю дитинці щастя і успіху, адже вони йому обов’язково знадобляться. Нехай кожен день приносить тільки найкращі враження і радує по-справжньому, адже тільки в цьому випадку ваша сім’я може ставати міцнішими, щасливішим з кожним днем. Прийміть мої щирі вітання, побажання, слова надії з днем хрестин вашого синочка. Дорогі батьки, я постараюся допомогти, чим можу і, звичайно, подарую свою частку турботу, опіку нашому богатирю, міцному чоловікові.

Дивіться також:  Привітання з хрестинами своїми словами, в прозі, українською мовою

У вашому домі сьогодні клопоти, а все тому, що маленька донечка повинна познайомитися з Богом на таїнстві хрещення. Дорогі батьки, у вашої дитини дійсно один з найголовніших моментів життя і нехай ця дитина ще не зовсім розуміє що відбувається, але навіть вона принишкла, коли слухала прекрасний спів і переливи дзвони. Її дбайливо тримають на руках названі батьки, для яких вона стала названою донькою. Тепер разом з вами вони будуть хвилюватися, радіти і переживати за маленьку дівчинку, для якої сьогодні відкрили свої серця. Нехай над вашим домом світить сонце, а хмаринки просто пробігають повз, насолоджуйтеся кожним моментом щастя з цією малою поки вона поруч, адже роки летять так швидко. Щастя вам, добра і благополуччя.

Вітаю з хрестинами. Бажаю малюку щастя і здоров’я, миру і любові, яскравого дитинства і благополуччя в житті. Нехай Бог відводить від тебе будь-яку біду, хай кожен день, милий дитина, дарує тобі радість, посмішку, сміх, захоплення і цікаве захоплення.

Я хочу привітати свою найкращу сестричку, тому що сьогодні вона охрестила свого синочка, мого дорогого племінника. Моя дівчинка, я хочу, щоб твій хлопчик ріс здоровим і щасливим дитиною на радість вам, на радість бабусям і дідусям і, звичайно, на радість соєю тітки, яка просто обожнює його. Сестричка, я хочу, щоб він завжди був щасливий і успішний, а в цьому багато в чому можете допомогти йому і ви. Мені хочеться, щоб його мрії і бажання виконувалися. Зі свого боку я обіцяю, що зроблю все, щоб саме так і було. А ще я хочу сказати, що ви вибрали, просто чудових хресних батьків для малюка, які вже точно будуть любити його не менше, ніж ви. Я хочу побажати вам міцного здоров’я, щастя, радості і багато позитивні емоції. Сподіваюся, що ви позначите цей день так, щоб запам’ятати на все життя.

Вітаю із радісним і світлим днем, з хрестинами і православною вірою. Бажаю, щоб дорога життя була щасливою і доброї, щоб на шляху зустрічалися хороші люди і вірні друзі, щоб доля обдарувала тебе міцним здоров’ям і великою любов’ю.

Друзі, які ж ви молодці, що зробили це! Можна знайти тисячу причин і постійно знаходити причини для того, щоб відкласти хрещення вашої дитини. Але сьогодні велике таїнство відбулося, і тепер малюка буде завжди супроводжувати незримий хранитель і цілком відчутні хресні – ваша надійна опора у вихованні підростаючого покоління. Вітаємо вас із цією важливою подією та бажаємо новонаверненому чаду рости міцним і здоровим, а його батькам – бути терплячими, розуміючими і сильними. Нехай вашу родину Господь береже!

Тепер у тебе на шиї красується хрестик. Сьогодні над тобою опіку взяли ще одні батьки. Так рости ж розумним, здоровим, добрим, чесним і працьовитим на радість тим, хто за тебе відповідаю перед Богом.

Вітаємо від усієї душі Вас і Вашого малюка з хрестинами, нехай ангел невідступно супроводжує, оберігає і допомагає у всіх труднощах. Бажаємо малюку міцного здоров’я і щасливої долі, нехай Ваша сім’я буде щасливою, благополучної і гармонійною.

Вітаю тебе зі світлим святом – хрестинами! Нехай береже тебе Господь від невдач і лих. Бажаю тобі великого щастя, повною любов’ю життя, радості. Нехай твоя сім’я процвітає і живе в достатку. Добра тобі і успіхів у будь-яких починаннях. Миру, тепла в душі.

Вітаю дитину, батьків, а також хресних батьків з хрестинами. Бажаю вашій дитині нехай і маленькими, але впевненими кроками йти православним шляхом добра, надії, благополуччя. Бажаю здоров’я і щастя вашій дитині, а вам — міцних сил і трепетних почуттів для гідного виховання, для справжньої любові до дорогій дитині.

Милий малюк, в цей день ти став частинкою Бога! Не утрать віру – будь міцним духом і серцем! Просвітлення тобі, успіхів у долю і благополуччя земного! Люби маму з татом, а також всіх рідних! Ніколи не черствей душею, не забувай близьких і не кидай друзів. Вони – теж частина тебе, твого життя і долі! Бажаємо тобі здоров’я, удачі, радості, удачі! Ніколи не сходь з шляху земного – він обов’язково приведе тебе до кращого! Рости розумним і міцним, сміливим і відважним, добрим і красивим! І пам’ятай – ти не один! Ми завжди прийдемо тобі на допомогу, виручимо в скрутну хвилину! А Господь Бог вкаже вірний шлях і підкаже вихід із ситуації. Головне – не втратити себе і свою віру! Рости великий!

Дивіться також:  Привітання з хрестинами не у віршах

Сьогодні особливий день для вас, мої дорогі друзі, тому що саме сьогодні ви охрестили свого хлопчика. Я хочу привітати вас з цим світлим і добрим подією, а також побажати кожному з вас, тобто мамі, татові і синочку, міцного здоров’я, щастя і удачі у всьому. Мені хочеться побажати вам, щоб всі ваші бажання виконувалися, а ідеї і плани реалізовувалися. Я знаю, що у вас великі плани на дитину, тому хочу побажати удачі вам. При цьому мені хочеться, щоб ви прислухалися до думки своєї дитинки, тому що він вільний сам вирішувати, що йому більше подобається в цьому житті. Я вітаю вас з тим, що з цього дня ваш малюк буде знаходитися під захистом Бога. Погодьтеся, що це дорогого коштує, так що цінуйте цей момент. Нехай кожен момент цього дня запам’ятається вам, тому що він унікальний. Вдалого і щасливого вам святкування!

Ангел любові спустився на Землю, осяявши батьків світлою думкою про твоє Хрещення. І ось, коли священик виголосив слова, ти став християнином і членом церкви і людиною, у якого вже є не тільки християнське ім’я, але й нові небесні і земні покровителі. Небесними покровителями стали твій Ангел-хранитель і святий, ім’я якого ти отримав при Хрещенні, а земними покровителями для тебе стали хресні батько і мати, які хрестили тебе і священик. Тепер ти в будь-який момент можеш звернутися до них за порадою, підтримкою і добрими словами. Вони завжди відгукнуться і дадуть тобі підтримку в земному житті. Але, найголовніше, що в тебе тепер є небесні покровителі, які будуть зберігати тебе від зла і від усього найгіршого, що трапляється в житті.

Вітаю з хрестинами! З цього дня ваш малюк отримав свого персонального ангела-хранителя і постійно знаходиться під захистом Господа. Цей день воістину є його другим Днем народження. Нехай його життєвий шлях буде позбавлений розчарування, гіркоти й досади. Бажаю жити в любові і з миром у душі. З Божим Благословенням!

У цей світлий і добрий святковий день мені хочеться привітати вас з хрещенням вашого дорогого синочка, якого ви так сильно любите. Мені хочеться побажати вашому маленькому чуду всього самого прекрасного і доброго, що допоможе йому в житті, що буде оберігати його і приносити задоволення від життя. Я хочу привітати вас з тим, що відтепер ваш синочок знаходиться під захистом Бога. З цього дня ви можете не турбуватися за свого хлопчика, бо його завжди будуть оберігати і захищати. Мені хочеться побажати вам і вашим диву міцного здоров’я, щастя і всього самого доброго і світлого. Нехай кожен день вашого синочка буде наповнений самими приємними миттєвостями, любов’ю і щастям. Повірте, що саме так воно і буде, тому що ваша прекрасна сім’я цього заслужила. Сподіваюся, що ви добре обрано цей день, а ще запам’ятаєте його на все життя.

Вітаю вас і вашу крихітне диво з хрестинами! Бажаю малятку вірного ангела хоронителя за спиною, який буде оберігати її протягом усієї життєвої доріжки, рятуючи від нещасть і злий користі. Нехай ваше чудо чекає попереду чисте і сонячне майбутнє під захистом святих і щастя буде супроводжувати всюди.

Вітаю з хрестинами і побажати в цей світлий день хочу, щоб ангел-охоронець завжди був з тобою і висвітлював твій життєвий шлях, щоб небеса тобі дарували щастя і благо, радість і любов, щоб доля твоя була щедра на добрі подарунки і щирі емоції.

Вітаємо з великою і значущою подією у вашому житті! Нехай заступництво ангела-хоронителя буде милостивим, своєчасним і надійним. Нехай святий, чиє ім’я носить тепер новохрещені, оберігає від негараздів, допомагає в труднощах, вказує вірний шлях і призводить до вірних рішень. З хрестинами!