Привітання з Новим роком та Різдвом Христовим у прозі, своїми словами

Підготували для вас шикарну колекцію красивих привітань з Новим роком та Різдвом Христовим у прозі. Красиві слова стануть прекрасним доповненням до важливого дня!

Вітаємо з наступаючими святами і бажаємо вам чудового настрою! Нехай Господь оберігає вашу сім’ю, і удача зі щастям супроводжують цілий рік. Найнеймовірніші очікування виправдаються в потрібний момент. З Новим роком і Христовим Різдвом! Миру і добра вашій родині!

З ким зустрінеш Новий рік, з тим його і проведеш. Сьогодні за столом я бачу тільки тих людей, з якими я дійсно бажаю провести майбутнє свято. Тому мені хочеться побажати вам, добра, щастя і умиротворення. Забути про проблеми, негаразди і нестатки. Мати в своєму житті тільки те, що ви хочете. З новим роком друзі! З новим щастям!

Вітаючи зі світлим Різдвом, хочу побажати багато посмішок і веселощів. Завжди залишатися зі світлою душею, вірити в прекрасне майбутнє, нести світло між людей, бути прикладом для наслідування. Вірте в любов і любите, любите себе і своїх близьких. Радійте кожному прожитому і кожному новому дню! Не бійтеся мріяти і вірте в мрії. Бажаю простого сімейного щастя, кар’єрного зростання, нового творчого потенціалу, нових цілей. Бажаю надійних друзів і надійного тилу. Зі світлим Різдвом!

Божої благодаті, миру і любові бажаю вам в ці світлі і чудові святкові дні! Нехай здійсняться бажання, збудуться найзаповітніші мрії, душа наповниться гармонією, а всі рідні будуть здорові. З Новим роком, з Різдвом Христовим!

У наші двері стукає Новий рік, а за ним і Різдво з його щедрими дарами. Всюди мерехтіння вогнів, дитячий сміх і кришталевий дзвонів наповнених келихів. Цю радість кожен з нас відчуває тільки раз на рік, коли кермо влади беруть на себе новорічні сили чарівництва. Нехай вони сприяють тому, щоб у вашому житті з’явилося те, чого дуже не вистачає. Нехай сили зими протегують в добрих починаннях і оберігають ваші родини, даруючи тільки позитивні і світлі емоції. Нехай в наступному році у вас все складеться благополучно!

Привітання з Новим роком та Різдвом Христовим у прозі

Привітання з Новим роком та Різдвом Христовим українською мовою

Поспішаю привітати з Новим роком, Різдвом і побажати, щоб бажання, загадані під бій курантів, обов’язково здійснилися. Нехай удача, радість, здоров’я, достаток і любов супроводжують тебе весь рік і все життя. І нехай кожен прожитий день, залишається в твоїй пам’яті щасливим і пам’ятним миттю.

Залишилися лічені години до чарівного миті, коли старий рік віддасть кермо влади новому. З волі долі нам уготовано багато подій, про характер яких ми навіть і не здогадуємося. Наша пам’ять повниться недавніми спогадами, пов’язаними з пережитим роком, що минає. Ці емоції можуть мати різний окрас. Але, в будь-якому випадку, негатив, саме час залишити там, де йому місце, а саме, в році, що минає. Щоб в Новому, по-справжньому відчути смак і повноту життя!