Привітання з Новим роком та Різдвом Христовим своїми словами, у прозі

Підготували для вас шикарну колекцію зворушливих привітань з Новим роком та Різдвом Христовим до сліз. Красиві слова стануть прекрасним доповненням до важливого дня!

Нехай два найважливіших зимових свята – Новий рік і Різдво Христове подарують тобі тільки позитивні емоції, приємні сюрпризи та безліч барвистих миттєвостей! Нехай любов, мир і гармонія завжди будуть панувати в твоєму серці! Ніколи не сумуй і весело йди вперед, куди б не вела тебе дорога життя!

Новий рік і Різдво – найголовніші свята зими, а може і всього року. У цей час ми уповільнюємо божевільний біг, прислухаємося до скрипу снігу під ногами, вдивляємося в блиск святкових вогніві під бій курантів про себе вимовляємо найзаповітніші слова. Ми бажаємо, щоб наступаючі новорічні і різдвяні вечори подарували вам масу позитивних емоцій і поклали початок новому періоду в житті – яскравого, щасливому і запам’ятовується!

Вітаю! Нехай в Новий рік трапиться справжнє диво, здійсняться мрії і все бажання, які так довго накопичувалися в душі. А в Різдво я бажаю миру і світла, щоб рідні люди були поруч, обіймали і говорили по душах.

Вітаю з Новим роком та Різдвом! Бажаю, щоб зимовий морозець і круговорот сніжинок подарували всім чудове святковий настрій! Нехай кожен буде щасливий і окрилений надією на краще в майбутньому році. Будьте здорові, відкриті і чуйні, любите всією душею, нічого не бійтеся і досягайте неймовірного!

Коли білосніжною розсипом снігу закутала земля, а передноворічний настрій наповнює душі незримим очікуванням казкових чудес, хочу привітати вас з прийдешніми святами. Нехай серця наповнюються щастям, в душі завжди горить вогонь любові, а в домі панують затишок, мир спокій і достаток. З Новим роком та Різдвом Христовим! Загадуйте швидше ваші бажання, адже в таку чудову пору вони просто зобов’язані виповнитися!

Вітаємо з Новим роком та Різдвом! Бажаємо прекрасних святкових днів, шикарних вражень і різноманітних приємних подій. Будьте в гущі барвистих святкових подій. Веселощів, радості, посмішок, сміху, сюрпризів і подарунків, здійснення мрій, тепла і турботи рідних та близьких! Гарних свят!

Коли січнева ще в розпалі хуртовина, І білий сніг укутав міста, Церковний дзвін звучить по всій окрузі: Над Віфлеємом запалюється зірка. Спаситель світу в цю ніч народився! Господь прощення всім людям посилає. І Ангел Божий раптом з небес спустився, І людям радісну новину звіщає. Нехай Різдво наповнить будинок ваш щастям, І звістка благая піснею зазвучить, Обминають стороною все негоди, І радість в двері до вас скоро постукає.

Коли напередодні новорічних урочистостей необхідно сказати свої побажання на рік прийдешній, часто бажають, щоб він став кращим в життя. Але, що тоді залишається наступним рокам? Вони, що, стануть гірше? Тому, мені хочеться переформулювати класичне, але не цілком вдале побажання, додавши в нього свої корективи. Я бажаю, щоб наступний рік став кращим за попередній, але при цьому зберіг позитивну тенденцію на всі наступні роки. Щоб надалі ви забули про те, що таке негаразди і проблеми, а вашими постійними супутниками стали благополуччя і щира любов.