Привітання з хрестинами в прозі, своїми словами, українською мовою

Підготували для вас шикарні привітання з хрестинами в прозі, своїми словами, українською мовою

Ваш малюк виявився таким красенем, істинним янголятком. Ви тільки подивіться в його очі, в яких можна прочитати все найкраще. Вірю в те, що ваш синок заслуговує справжнього щастя і обов’язково його побажання, мрії знайдуть місце в реальному житті. Хочу побажати захисту ангела-хранителя і Господа з сьогоднішнього дня, адже при хрестинах дитинка зробив важливий крок на шлях до Вищих сил. Бажаю, щоб протягом усього життя, відчувалася тільки справжня захист і можливість збереження віри в світле майбутнє, безмежне щастя. Бажаю малюкові активного росту і успішного зростання, адже я вірю в те, що насправді він зуміє досягти поставлених цілей в житті, знайти своє щастя. Прийміть, будь ласка, в дар це привітання і невеликий хрестик, адже я щиро бажаю самого найкращого вашому синочку. З хрестинами!

Сьогодні ваш малюк поринув у святу воду, прийнявши обряд хрещення. Нехай цей світлий день в житті всієї вашої родини стане яскравим початком нового життєвого етапу. Маленький хрестик, надітий немовляті, зберігає його від бід, хвороб і зла. Нехай його чиста душа завжди буде відкрита для добра й світла. Тепер ваше чадо під надійним захистом. Велика сила стане йому міцним щитом в житті і захистить від впливу темних сил. Хочу побажати вашій дитині рости здоровою, допитливим, чесною і відкритою людиною. Мамі з татом – терпіння і мудрості, щоб завжди бути поруч, допомагати, підтримувати і в потрібний момент дати свободу вибору. Всій родині бажаю згуртованості, добра і достатку.

Щиро вітаю дитинку, батьків та хресних з хрестинами! Нехай життя буде яскравою і щасливою, дні наповнюються Божою благодаттю і приємними подіями. Здоров’я і всього самого доброго!

Вітаю з хрестинами! Життя вдалою, ангел-хранитель щоб берег від усіх бід і печалей, сім’ї міцною і великий, щоб оточувала тебе турботою і любов’ю. Завжди вір у себе, адже такий важливий день трапляється з нами не просто так!

Дорогий малюк! У цей прекрасний і дуже важливий для нас усіх день, дзвони і відлуння церковних молитов повідало про твоє хрещення. Милий хлопчик, сьогодні ти став ближче до Бога, і з цього в твоєму житті з’явився ангел, який буде оберігати тебе протягом усього життя, а всі твої рідні і ми, хрещені, обіцяємо допомагати йому. Нехай збудуться всі твої мрії, вдалими будуть всі нові починання та звершення. З Божим благословенням тебе хрещеник!

Мої дорогі, ви навіть не уявляєте, як я рада за вас, тому що сьогодні було проведено таїнство хрещення вашого чудового синочка. Варто зауважити, що він вів себе дуже добре, зовсім не вередував, не плакав, хоча багато діти в його віці просто не переносять цю процедуру. Але ваш малюк впорався на відмінно, тому мені хочеться, щоб так було і далі. Нехай він радує вас своїми успіхами і досягненнями в школі, потім в університеті. Нехай він вибере для себе саму найкращу дорогу в житті, яка буде наповнена самими приємними і радісними подіями. Ви – просто відмінні батьки, які заслуговують того, щоб їх синочок радував їх. Зі святом вас, мої дорогі! Міцного здоров’я і щастя вашій прекрасного хлопчика. Нехай всі його мрії виконуються, а ідеї реалізовуються. А хрещені батьки завжди будуть поруч, щоб допомогти і підказати.