Привітання з хрестинами в прозі, своїми словами, українською мовою

Підготували для вас шикарні привітання з хрестинами в прозі, своїми словами, українською мовою

Привітаю з хрестинами, з добрим і світлим святом дитини і всієї сім’ї. Бажаю, щоб ангел дитини був з міцними крилами, щоб душа дитини завжди була відрита і чиста, щоб сама доля веліла дитятке йти стежкою щастя, добра і любові.

В щасливий і урочистий день хрестин прийміть мої щирі вітання! Відтепер ваш малюк знаходиться під захистом Господа – і це чудово. Чудово, що ви виховуєте свою дитину у відповідності з традиціями наших предків. Бажаю вам, щоб малюк ріс розумним, слухняним і добрим. Нехай він зробить вас найщасливішими батьками, наповнить будинок любов’ю, радістю і щастям! Бажаю міцного здоров’я вам і малюкові, матеріального благополуччя і взаєморозуміння. Адже діти, яких оточує любов, виростають міцними, розумними і красивими! Хочу, щоб вам у всьому супроводжувала удача, і ангели зберігали ваш дім і сім’ю.

Моя дорога донечко, сьогодні у мене з’явилося повне право так називати тебе. Перед Богом я присягнулася, що буду тобі другою мамою, буду допомагати тобі щодня і радіти кожній твоїй посмішці. Малятко, мені так хочеться, щоб ти росла здоровою, самої красивою, ніжною і доброю. Нехай на твоєму шляху зустрічаються лише добрі люди, обходять стороною всі дрібні неприємності. Тепер ти моя сім’я, і я обіцяю, що завжди буду поруч, в той момент, коли ти мені будеш потребувати. Сьогодні ти наблизилася до небес, і там була поцілована Богом, а в нагороду отримала свого ангелика, який завжди зможе укрити тебе своїм білим крилом від будь-якої негоди і вітру. Малятко, у тебе попереду ще ціле життя, будь щаслива, доню.

Вітаю з хрестинами, днем, коли твоя душа стала на православний шлях. Бажаю, щоб ангел всюди слідував за тобою, щоб Господь відводив від тебе всяку біду, щоб твоє серце обирало правильний напрямок у житті, щоб твій розум учив тебе на добрі справи.

Охрестили малюка – вітаємо! Після святої води та очищаючої він тепер буде готовий зустріти наше земне життя, ставши сильніше, маючи захист вищих сил. Нехай будь-які випробування йому по плечу, нехай його люблять добрі люди, а погані не зможуть заподіяти йому зла! А хрещені хай завжди будуть поруч як і рідні мама й тато!

Милі батьки, хочу побажати вам величезного щастя, яке ви обов’язково повинні розділити зі своїм малюком. Хрестини виявляються воістину важливою подією, яка дозволяє отримати шанс для того, щоб використовувати найпотаємніші можливості для сімейного щастя. Нехай у вас все обов’язково складеться на 100%. Бажаю, терпіння і віри в світле майбутнє, надії і розуміння, що Господь веде вас по потрібній дорозі, захищаючи від багатьох життєвих перешкод. Нехай будь-які мрії та бажання знаходять можливість для своєї реалізації. Звичайно, нехай синочок вас радує в будь-який час доби і кожен день, адже можливість знайти своє щастя в рідному малюка – це саме чудове мить протягом цілого життя. Пам’ятайте про те, що з сьогоднішнього дня ваш синок знаходиться під захистом Господа, який обов’язково подарує йому крапельку щастя.