Привітання з хрестинами не у віршах

Підготували для вас шикарні привітання з хрестинами не у віршах

Синку, у тебе сьогодні хрестини і з’явилися твої хресні батьки, ангел-хранитель. До того ж ти можеш розраховувати на захист Господа, нашого батька. Сьогоднішній день повернув твоє життя в потрібне русло, адже тепер ми можемо бути впевнені в тому, що в тебе обов’язково все вийде щонайкраще. Бажаю знайти силу характеру і дивовижну мудрість, проявити найкращі якості свого характеру. Дорогий синочок, будь ласка, радуй своїх батьків, рідних і хрещених, адже ми з тобою будемо завжди, але тільки разом ми зможемо досягти бажаних змін і зрозуміти, як потрібно жити далі. Дорогий синку, ти обов’язково будеш справді щасливим і ми, звичайно, тобі в цьому допоможемо. Пам’ятай про те, що поруч з тобою завжди будуть близькі люди. Ми щиро вітаємо тебе з хрестинами, які обов’язково виявляться самими важливими у твоєму житті!

Весна твоєму житті вже посміхається тобі в віконці, запрошуючи в чудовий і красивий сад дитинства, молодості і свободи. У ній буде багато не тільки для розваг, але і розвитку кольору твоїх майбутніх талантів, які поки що тільки цвітуть, обіцяючи гарні плоди у дорослому житті, які будуть радувати тебе і оточуючих, і так само, які можуть стати гордістю для твоїх батьків. Нехай небо подарує тобі багато нового і світлого, щоб добрі квіти твоїх чеснот і талантів не вигоріли під цинічними променями реальному житті і щоб їх не погубили холодні хвилі ліні і безвідповідальності, які розслаблюють, але не дають реального результату для успішності. І тепер у ньому зацвіло нове екзотичне дерево – дерево християнської чесноти, яке з’явилося у твоєму прекрасному саду під час хрещення. Бережи і взращивай його, щоб у майбутньому воно порадувало тебе солодкими і красивими плодами.

Від усієї душі вітаємо батьків та їх малюка з таїнством хрещення! Сьогодні ваш малюк знайшов не тільки хрещеного і хресну, які будуть з ним поруч у будь-яку хвилину, але й заступництво і допомогу Бога. Нехай віра допоможе йому вирости добрим, чесним і люблячою людиною!

Мені хочеться привітати вас з цим світлим подією, з таїнством хрещення вашого хлопчика. В цей день він отримує справжнє благословення від Бога, він буде перебувати під захистом. Мені хочеться побажати вашому малюку міцного здоров’я, щастя і удачі по життю. У нього попереду ще стільки самих різних приємних подій, святкових заходів, проте саме хрещення запам’ятовується на все життя. Незважаючи на те, що він ще маленький, ви навіть не сумнівайтеся в тому, що він буде згадувати деякі моменти. Я хочу, щоб він завжди був щасливий і успішний, а ви йому будете допомагати і підтримувати. При цьому з сьогоднішнього дня у нього є ще й хресні батьки, які будуть любити його не менше, ніж ви самі. Зі святом вас, мої дорогі! Нехай все буде так, як ви самі того бажаєте. Вдалого вам свята!