Привітання з хрестинами не у віршах

Підготували для вас шикарні привітання з хрестинами не у віршах

Я хочу привітати вас з хрещенням вашого доброго і такого забавного хлопчика, який сьогодні просто підкорив всіх. Я хочу побажати вам у цей світлий і добрий день виключно всього такого ж доброго і світлого. Ваш хлопчик заслуговує всього самого прекрасного, що лише є в цьому світі. Мені хочеться, щоб вся ваша родина була щаслива, здорова і щаслива. Мені неймовірно приємно відзначати цей день разом з вами, тому що я знаю, наскільки цей день важливий для вас, мої дорогі друзі. Нехай все у вашому житті буде саме так. Як ви самі того бажаєте, нехай ваш хлопчик вибере правильну дорогу, яка принесе йому багато удачі. Я вітаю вашого синочка з хрещенням. Нехай він росте здоровим і міцним хлопчиком, радує вас своїми успіхами і досягненнями. Ми всі пишаємося їм і бажаємо йому тільки лише всього найкращого.

Нехай небеса в цей день тобі посміхнуться, а зірки в ночі подарують самі світлі і прекрасні сновидіння. З цього дня ти став християнином і в твоєму житті настав новий етап, світлий, красивий і чистий. Нехай шлях християнина не так легкий і світлий, як може здатися з першого разу, але він дасть тобі багато нагород і успіхів в житті, радості і перемог на шляху до вдосконалення християнина і християнського подвигу, першим кроком на шляху до якого для тебе стало Хрещення, звернення в християнство і набуття Ангела-хранителя, який буде берегти і охороняти тебе на цьому шляху, даруючи радість, спокій і мир, і направляючи твої думки в потрібне русло. Удосконалюйся, як християнин, і життя буде дарувати тобі багато радості і удачі на твоєму шляху. Удачі тобі у всіх твоїх починаннях!

Вітаю з хрестинами! Життя вдалою, ангел-хранитель щоб берег від усіх бід і печалей, сім’ї міцною і великий, щоб оточувала тебе турботою і любов’ю. Завжди вір у себе, адже такий важливий день трапляється з нами не просто так!

Від усієї душі хочу привітати з цим чудовим і важливою подією, з входженням в православну віру і храм, з хрестинами! Бажаю, щоб Господь допомагав у важку хвилину, щоб ангел-хранитель оберігав завжди і скрізь, щоб життя тяглося щасливою і завдовжки дорогою, щоб було на шляху багато радісних перемог і добрих справ.

Вітаю вас з хрестинами свого улюбленого малюка і хочу побажати міцного здоров’я, удачі, везіння в житті і як можна більше приємних, цікавих моментів! Нехай Хрестини подарують благополуччя в житті вашій дитині, нехай завжди вам усміхається, радіє, і ви пишаєтеся його успіхами! Ще бажаю отримати такий захист від Господа, щоб ніякі біди були не страшні, щоб життя дарувала тільки заслужені перемоги, відводячи проти хвороби та негаразди! Бажаю вам бути гідними і батьками і виховувати малюка згідно з християнськими заповідями і завітами. Нехай все в житті буде добре! Нехай кожна мить відкриває нові прекрасні можливості і дарує позитив!