Різдвяні привітання українською мовою, у прозі

Підготували для вас шикарну колекцію самих красивих Різдвяних привітань українською мовою. Красиві слова стануть прекрасним доповненням до важливого дня!

Бажаю прекрасного Різдва Христового і чудесного чарівництва. Нехай твоїй родині буде затишно і тепло в цей зимовий свято!

Сердечно вітаємо зі святом Різдва Господа Ісуса Христа! Нехай Господь благословить Вас Бог у всіх благих починаннях! Удачі, здоров’я, посмішок, добра! Різдво на порозі! Зі святом!

Бажаю вам в світле свято Різдва світу в сім’ї, затишку, сімейного спокою, вірних друзів. Нехай у вашому житті буде багато радісних днів. Нехай в цю ніч почнеться економічне диво й наповнить теплом ваші серця! Нехай зимова хуртовина вимете всі негаразди, а заметіль намете удачу, любов і багатство. Веселого вам Різдва!

Нехай буде мир і щастя з вами, дорогі колеги. Вітаю всіх з Різдвом Христовим і бажаю прекрасних можливостей життя і добрих надій душі, великої радості і світлих очікувань, достатку в родинах і благополуччя на шляху. Бажаю, щоб різдвяна казка неодмінно постукала до кожного в будинок і подарувала для вас теплу і затишну атмосферу.

Від щирого серця вітаю з Різдвом Христовим! Нехай у домі панує мир, любов і розуміння, а будь-які негоди обходили стороною! Бажаю добра і процвітання!

Нехай м’яке світло Різдва не згасає весь рік і дарує тепло, і гармонію душі! Нехай збудуться всі найзаповітніші бажання, а плани здійснюються чітко і злагоджено! Нехай поруч будуть найближчі, найрідніші, найулюбленіші – ті, з ким завжди добре, затишно, весело і цікаво! Нехай настрій завжди буде відмінним, бадьорим, веселим – і тоді саме життя стане чудовою! З Різдвом!

Нехай в Різдво вам крупно пощастить! Радості, удачі, гармонії, благополуччя і успіхів в будь-яких починаннях!

З Різдвом Христовим я вас вітаю і бажаю сподіватися на диво, вірити в мрію, надати в казці і перетворити найкращий ваш сон в реальність!

Вітаю Вас, рідних і близьких з високоурочистий святами Різдва Христового! Благодатні дари святих свят та зміцнюють дух Ваш цілі були сягати в подвигах пастирського служіння, для порятунку душ наших і на користь ближніх. Будемо дякувати Богові за всі Його перші милості, просити всесильної допомоги та благословення на Новий літо, щоб провести його в мир і спасіння.

Вітаю з Різдвом Христовим! Нехай ангел оберігає, Бог захищає, Матір Божа береже від зла. Нехай будинок буде теплим і затишним, серце радіє і любить, душа наповнюється світлом і теплом. Щастя, добра, достатку, милості Божої, благодаті і всіх благ!

Ось і настав такий довгоочікуваний, такий радісний і всіма улюблене свято в році – Різдво Христове. Я хочу привітати тебе з такою подією і побажати завжди жити дружно зі своєю сім’єю, завжди один одного берегти і радувати. Адже немає нічого на цьому світі важливіше нашої сім’ї. Людей, які завжди поруч, які готові підтримати тебе у важку хвилину, розділити з тобою порівну будь-яке горе, допомогти і ділом, і порадою, порадіти твоїм успіхам. Тільки в сім’ї можна знайти справжнє розуміння, без злості, без зрад, без жадібності і заздрості. Тільки в ній тебе люблять таким, який ти є, не вимагаючи нічого в замін. Бережи свою сім’ю, відвідуй своїх батьків, роби їм приємно. Нехай вони завжди пишаються тобою. Даруйте один одному турботу, увагу і тепло. Це завжди повертається з величезною віддачею. Щасливого Різдва, веселих свят і хорошого життя.