Різдвяні привітання до сліз, у прозі

Підготували для вас шикарну колекцію сучасних Різдвяних привітань у прозі. Красиві слова стануть прекрасним доповненням до важливого дня!

Нехай в цей самий добрий свято на землі, навколо панує тільки благополуччя, а між людьми буде порозуміння, гармонія і єдність! Це свято світлих почуттів, і день коли торжествує любов. Дозволь побажати тобі в цьому році побороти всі печалі, і розвіяти сумніви. Великого щастя і Божої благодаті!

Мамуля, вітаю з Новим роком! Ти завжди переживаєш за сім’ю і дай Бог, щоб всі твої страхи були порожніми! Світлими і добрими побажаннями нехай наповниться будинок, господарство ладиться і ти посміхалася завжди!

З Різдвом! Бажаємо, щоб ви могли насолодитися кожним миттю в наступному році.

У цей чудовий Різдво нехай ангели принесуть у ваш будинок добро і радість, красу і спокій, любов і щастя! Нехай посмішками і світлим настроєм зустріне вас нова краще життя!

Нехай в Різдво Христове прокинуться дух і пробудяться нові сили, нехай промінцем надії озарится твій шлях, нехай з іскорки доброти і любові починається кожне твоє діло. У це чудове свято бажаю здоров’я, щастя, достатку, терпіння, удачі, блаженства для душі і благополуччя для життя.

Привітати на Різдво

Різдвяні привітання своїми словами

Вітаю з Різдвом Христовим! Нехай дороговказ допоможе знайти вірну дорогу в будь-якій ситуації, а в житті завжди буде місце чуду. Бажаю, щоб різдвяна казка принесла в будинок любов, тепло і щастя.

Дорога сестричка, прийми мої вітання з Різдвом Христовим. Нехай твій будинок завжди осяває світ, нехай повна чаша завжди буде в ньому. У це світле свято не сумуй і не сумуй, а тільки посміхайся і хай буде по-справжньому щасливою. Зі святом!

Нехай прийдешній Різдво завжди каже правду ваших очікувань. Бажаємо приємного проведення часу в колі рідних і близьких!

Дорогий друже, від щирого серця вітаю тебе з Різдвом! Бажаю взаєморозуміння, миру, любові, душевної рівноваги та спокою. Нехай Господь чує твої молитви, посилає ангелів тебе охороняти і захищає від всього поганого.

Папа, в Різдво Христове я тобі бажаю повірити в диво і відкрити своє серце для доброї казки і неймовірного чарівництва. Бажаю тобі, дорогий, мирного неба над головою і благодаті в будинку, поваги і впевненості в силах. Нехай в твоєму житті завжди буде привід для щирої радості, яку ти будеш ділити з коханими і дорогими для тебе людьми.

Нехай Різдво Христове обдарує Ваш будинок благодаттю і світом, а Господь ніколи не перестане оберігати!

Напередодні світлого і прекрасного свята Різдва Христового, хочемо щиро побажати вам яскраво відчувати прекрасні моменти в житті і цінувати їх, а ще любові і людської шани, взаєморозуміння, достатку і комфорту в будинок, здоров’я вам і вашим близьким. Нехай ваші рідні дарують вам свою любов і увагу, а ви відповідайте їм тим же і радійте їх присутності у вашому житті. Нехай все задумане здійсниться! Любові вам і творення протягом усього вашого життєвого шляху!