Різдвяні привітання до сліз, у прозі

Підготували для вас шикарну колекцію сучасних Різдвяних привітань у прозі. Красиві слова стануть прекрасним доповненням до важливого дня!

З Різдвом Христовим, дорогий мій син! Бажаю тобі йти по життю щасливою стежкою і ніколи не падати, бажаю, щоб Ангел твій завжди був з тобою і не дозволяв тобі опускати рук, бажаю тобі, синку, здоров’я і любові, надії і доброти, удачі та достатку в житті. Нехай це Різдво подарує диво для тебе і міцну віру у все добре.

Вітаємо вас з Новим роком! Від усієї нашої родини бажаємо вам затишку і домашнього тепла, ароматних запахів і радісних вечорів у колі сім’ї та друзів!

Нехай в цей сріблясто-синій зимовий вечір, коли приходить найбільше свято народження Христа, до тебе спуститься з небес Ангел. Нехай він подарує тобі непереможну силу віри, яскравий промінчик надії і невгасимий вогонь щирої і всепрощаючої любові до ближнього. Нехай він допоможе твоїм молитвам якомога швидше дійти до Бога, а мріям – виповнитися!

Різдвяна ніч – найчарівніша в році. Це час чудес, чарівництва, загадування заповітних бажань. Так нехай же вона принесе вам багато радості, довгоочікуваних звершень, любові і добра. Нехай в цю ніч і завжди в будинку буде затишно, тепло і весело.

Бажаю в Різдво приємних зустрічей, веселих гулянь, солодкі частування, чудових подарунків, красивих пісень, ліричних віршів і благодатних молитов про мир і Господі Христі! Нехай все, що задумано, збудеться!

Коли Різдвяна ніч блисне зірками, нехай заповітне і найдобріше бажання ваше виповниться. Нехай майбутнє принесе розуміння сенсу буття і усвідомленнявласного щастя! Нехай минуле приходить лише світлими спогадами, а нині залишається радісним і успішним!

Різдвяні привітання українською мовою

Різдвяні привітання українською мовою

Вітаю з Різдвом Христовим! Бажаю щастя, світла, тепла і благополуччя у вашому домі. Нехай всі рідні і близькі будуть здорові і успішні. Хочеться побажати успіхів, променистого настрою і нескінченного везіння.

Славна, мила, сама жіночна і приваблива, найбільш зворушлива і неповторна! Я бажаю тобі чудово-чарівної різдвяної казки! І нехай в цій казці буде і сріблястий сніг, і місячна доріжка до чудес, і неповторний запах ялинки! Нехай твоїми різдвяними подарунками стануть справжнє жіноче щастя, любов і нескінченні удачі!

З Різдвом Христовим вітаю і бажаю радості в кожному дні, щирості в кожному слові, теплоти в подіях і яскравості в моментах!

В добре свято Різдва бажаю завжди залишатися людиною міцної віри, світлої надії, парного праці, щирої любові, гідного поваги і великого щастя.

З величезним задоволенням вітаю тебе з добрим і світлим святом – Різдвом! Бажаю, щоб у твоєму житті було більше радості, щоб тебе оточували хороші люди, щоб в душі панував спокій. Нехай доля буде до тебе прихильна, нехай сім’я буде щаслива і здорова, нехай Бог дарує тобі мир і благодать!