Привітання з Водохрещем у прозі, своїми словами

Підготували для вас шикарну колекцію сучасних привітань з Водохрещем своїми словами, до сліз. Красиві слова стануть прекрасним доповненням до важливого дня!

З Хрещенням Господнім! Натхнення, щастя, здоров’я, небесних і земних благ. Нехай все засмучення змиються водохресною водою.

Вітаємо! Нехай в цей святковий день Ваш будинок буде сповнений друзів, які принесуть із собою радість і веселощі. Бажаю вам достатку, благополуччя і здоров’я. Нехай збуваються всі добрі мрії, а всі ваші починання будуть успішними. Зі святом!

Бажаю в день хрещення, щоб Господь почув всі ваші молитви, щоб вселив в вас надію на краще. Зберігайте в душі місце для Бога, і він збереже вас і вбереже!

У день Хрещення Господнього бажаю кожному очиститься, оновиться і омолодиться. Нехай злі очі і язики і не дивляться в вашу сторону.

У великий день Водохреща бажаю очиститися святою водою і залишатися чистими душею, здоровими духом і сильними вірою. Будьте щасливі і кохані.

Щасливого Хрещення Господнього. Нехай твоя сім’я буде щаслива, хай всі будуть здорові і нехай ангел-хранитель оберігає на життєвому шляху!

Вітаємо зі святом, з Хрещенням Господнім! Нехай свята вода очистить помисли, дарує здоров’я і наповнює душу божою благодаттю. Бажаю, щоб на життєвій дорозі зустрічалися тільки добрі люди, а доля завжди виявляла прихильність.

Привітання з Водохрещем до сліз

Привітання з Водохрещем українською мовою

У день Хрещення Господнього від чистого серця шлю свій добрий привіт з побажаннями миру над головою і чистого неба, радості в домі і благополуччя, віри в душі і тільки щасливих надій.

Нехай Господь буде поблажливий до твоєї долі, нехай оберігає тебе і допомагає у важку хвилину. Щасливого Хрещення Господнього!

Нехай цей святий день Хрещення Господнього принесе вам щастя і добро, достаток і удачу, освятить ваш дух і вселить надію, дасть сил йти до поставлених цілей. Вітаємо з великим святом вас!

Бажаю, щоб відносини були такі ж міцні як Водохресні морози, а приходять невдачі і невезіння такі ж швидкоплинні і погано запам’ятовуються.

Впустіть у душі радість і умиротворення. Єдність з високою силою дає непорушні можливості. Під час купання в ополонці нехай змиються наші гріхи і зміцнить віру. Зі святом! З Хрещенням Господнім!

Сердечно вітаю вас із святим святом Хрещення (Богоявлення) Господня! Сьогоднішнє свято – це дар Божої благодаті і щирої молитви всім нам. У ці святкові дні всі ми принесемо додому велику святиню – Водохресну воду, доторкнемся до неї, причастимося її та окропив свої житла. З молитвою на устах і в серці і з думками про те, які наші власні кроки приведуть до очищення від гріхів і до духовного зростання, зробимо крок ми в водохресну воду, як ступив колись у води Йордану Ісус Христос. Щиро бажаю всім через Велику Водохресну Святиню зміцнити совю віру, очистити серця і помисли, і знайти благодать Боговленія!