Привітання з Водохрещем до сліз, у прозі

Підготували для вас шикарну колекцію привітань з Водохрещем . Красиві слова стануть прекрасним доповненням до важливого дня!

Сьогодні, коли за вікном ядреная холоднеча і пронизливий вітер, нам радісно, ​​тепло і спокійно. Адже Хрещення Господнє – дуже древній, добрий і символічний церковне свято. Нехай в ці суворі морози тепло Божої благодаті, відігріє наші прозябшій в мирську суєту душі.

З Хрещенням! Бажаю бути здоровим, молодим, активним, частіше загартовуватися і не побоюватися застуди. Нехай хрещенські холоду вбережуть тебе від усякої хвороби, дарують радість і тепло.

Вітаю тебе з Хрещенням Господнім! Нехай Господнє Богоявлення освятить твоє життя світлом і направить на шлях істинний, збереже від бід і зловтіхи, вкриє від небезпек і хвороб твоїх рідних і тебе самого. Миру тобі, чистих помислів і благоденства.

Бажаю спокою й умиротворення. Умій розважатися від душі, не турбуватися через дрібниці, мати повну кишеню заощаджень. Нехай проблеми не затьмарять настрій, і негаразди обходять стороною. Бажаю, щоб свята вода прогнала печаль і нудьгу, залишивши тобі тільки відчуття щастя. З Хрещенням Господнім!

З Хрещенням, матуся. Нехай Бог простить всі гріхи. Нехай свята водиця змиє всі недуги. Бажаю тобі здоров’я, миру, радості і щастя. Нехай з цього дня твоє життя виключає печалі і втрати. Мама, будь завжди сповнена сил. Живи з любов’ю на серце.

Бажаю, щоб у Ваш будинок прилетів білий голуб, і приніс з собою віру, любов, гармонію і благополуччя. З хрещенням Господнє!

Бажаю, щоб Водохресний пресвята вода змила всі хвороби, невдачі й прикрості, принесла з собою міцний здоровий дух, безмірне щастя і справжнє кохання.

З Хрещенням Господнім! Нехай, кожен, в цей день попросить Господа Бога про своїх гріхах і поганих справах – щиро покається і очиститься в священної воді. Нехай в цей день до кожної людини прийде новий приплив сил, людина очиститься від всього поганого, і буде відкритий для добрих вчинків. Щастя і здоров’я в ваш будинок.

Нехай Хрещення Господнє освітить весь Ваш будинок світлом яскравим і добром. Нехай ангел вкаже вірний шлях і стане вірним другом Вашій дитині. Береже Вас Бог!

З Хрещенням! Нехай вода вимиє тіло від хвороб, голову – від поганих думок, а душу – від смутку. Здоров’я, Божої благодаті, радості і добра!

Золотий серпик місяця або яскравий диск місяця подарують в Хрещення стільки грошей, скільки зірок на нічному Водохресний небосхилі. Нехай серпик місяця подарує вам відро монет, а повний місяць буде сприяти благополуччю протягом цілого року, щоб гроші у вашій родині водилися завжди, і щоб прибуток завжди була швидше витрат, які будуть завжди неминучі і дарує тільки радість і любов в сім’ї, об’єднуючи всіх заради загального благополуччя. Нехай вам будуть все заздрити, але не зможуть зашкодити, тому, що не заздрять тільки тим, кому співчувають, і нехай ваше щастя буде яскравим, немов нічна місяць, сяючим і золотим, немов молодий місяць нового року і нехай удача не залишає вас ніколи, освітлюючись сяйвом Хрещення.