Привітання з Новим роком та Різдвом Христовим українською мовою, у прозі

Підготували для вас шикарну колекцію оригінальних привітань з Новим роком та Різдвом Христовим українською мовою. Красиві слова стануть прекрасним доповненням до важливого дня!

Новий рік – це свято-кордон, коли ми підбиваємо підсумки минулого року і ставимо мети на наступний. Нехай же в наступному році Новий рік буде ще щасливішим, ніж в цьому, а мрії стануть реальністю, нехай любов оточить ніжним покривалом, а удача посміхнеться теплою материнською усмішкою!

З Різдвом Христовим! Нехай це чарівне свято наповнить ваше життя світлом, теплом, радістю і благополуччям. Бажаю вам миру, добра, любові, сімейного затишку. Нехай ангел-охоронець оберігає вас від усіх бід і негараздів!

Божої благодаті, миру і любові бажаю вам в ці світлі і чудові святкові дні! Нехай здійсняться бажання, збудуться найзаповітніші мрії, душа наповниться гармонією, а всі рідні будуть здорові. З Новим роком, з Різдвом Христовим!

Вітаю з Новим роком, а заодно і Різдвом. Нехай наступаючі свята принесуть вам найрадісніші і добрі події. І все, про що мріялося скоріше здійсниться. Погане позбудеться, а відчуття казки і свята, що витає в повітрі, залишиться з вами назавжди!

Від щирого серця я вітаю з Новим роком та Різдвом Христовим. Бажаю тільки світу, світлого щастя, вірного кохання і достатку. Нехай в будинок приходять благо і добро. Нехай в сім’ї все буде миле оце і здорові. Нехай навколо будуть радість і успіх. Нехай душу радують тепло рідних і дзвінкий сміх.

Сердечно вітаю вас з Різдвом Христовим! Нехай у вашому домі завжди буде світло і затишно, нехай біди обходять вас стороною, а любов зберігається і перебуває у вашому серці! Світле свято Різдва обіцяє чудеса, і я бажаю вам зустрічі з цим дивом!

Новорічні привітання з Різдвом Христовим для рідних людей повинні бути особливими. Радимо не заучувати і не записувати ці привітання в листівку, а просто надихнутися, щоб в свято сказати слова щиро, від душі.

З Новим роком і Різдвом Христовим. Бажаю з добрими надіями і світлими думками увійти в новий рік, бажаю зустріти свята з дорогими й улюбленими людьми і з ними ж часто бачитися в новому році, бажаю без зневіри і проблем зустрічати кожен новий день майбутнього року і ніколи не втрачати своєї віри і сили, своєї чарівності і щастя!

Наступаючий рік вже близько. Чути його урочиста хода з бубонцями, хлопавками, дзвінким радісним сміхом і бризками ігристого шампанського. Пора згадувати заповітні бажання і шукати під ялинкою довгоочікувані подарунки. Мені дуже хочеться, щоб вони мали не тільки матеріальний вигляд. Адже найголовніше в нашому житті неможливо загорнути в подарункову упаковку і обв’язати стрічкою. Звичайно ж це любов, благополуччя, вірність, дружба, взаємодопомога і душевний спокій. Бажаю, щоб все це було з вами в майбутньому році і не тільки! З Новим роком і святим Різдвом!