Привітання з хрестинами своїми словами, в прозі, українською мовою

Підготували для вас шикарні привітання з хрестинами своїми словами, в прозі, українською мовою

Моя дорога донечко, сьогодні у мене з’явилося повне право так називати тебе. Перед Богом я присягнулася, що буду тобі другою мамою, буду допомагати тобі щодня і радіти кожній твоїй посмішці. Малятко, мені так хочеться, щоб ти росла здоровою, самої красивою, ніжною і доброю. Нехай на твоєму шляху зустрічаються лише добрі люди, обходять стороною всі дрібні неприємності. Тепер ти моя сім’я, і я обіцяю, що завжди буду поруч, в той момент, коли ти мені будеш потребувати. Сьогодні ти наблизилася до небес, і там була поцілована Богом, а в нагороду отримала свого ангелика, який завжди зможе укрити тебе своїм білим крилом від будь-якої негоди і вітру. Малятко, у тебе попереду ще ціле життя, будь щаслива, доню.

Вітаю вас з хрестинами свого улюбленого малюка і хочу побажати міцного здоров’я, удачі, везіння в житті і як можна більше приємних, цікавих моментів! Нехай Хрестини подарують благополуччя в житті вашій дитині, нехай завжди вам усміхається, радіє, і ви пишаєтеся його успіхами! Ще бажаю отримати такий захист від Господа, щоб ніякі біди були не страшні, щоб життя дарувала тільки заслужені перемоги, відводячи проти хвороби та негаразди! Бажаю вам бути гідними і батьками і виховувати малюка згідно з християнськими заповідями і завітами. Нехай все в житті буде добре! Нехай кожна мить відкриває нові прекрасні можливості і дарує позитив!

Вітаю з хрестинами вас і вашу дитину. Від щирого серця бажаю Божої благодаті в житті дитини, миру і щастя вашій родині. Нехай ваше чадо росте в постійному оточенні любові, турботи, чуйності, розуміння і радості. Бажаю міцного здоров’я дитинці, а також його батькам і хрещеним.

Сьогодні для вас і для вашого малюка, великий день. День, коли він, придбав собі, хрещених матір і батька. І тепер їх обов’язком, захищати та оберігати дитину. Нехай у вашого малюка, все виходить. Нехай з ним завжди його Ангел. Адже вважається, що хрещення, це таємничий обряд, який дає немовляті захист на все життя. Нехай він у вас, завжди йде по вірному шляху, шанує вас і радує досягненнями. А з ним, завжди будуть його хрещені батьки і Ангел даний Господом. Нехай він відчуває себе захищеним завжди. З хрещенням вашого малюка!

Нехай буде дитинка ваш гарний, розумний, сильний і, звичайно ж, здоровий! Я вітаю вас з прекрасним і важливим святом, з першим святом вашого чудового дитини, з хрестинами! Сьогодні він вперше увійшов у Храм Божий для того щоб його посвятили в таїнство хрещення! Так нехай же з цього дня дитина завжди знаходиться під охороною небес Божих! Нехай ніколи не залишає ангел-охоронець і завжди стоїть на сторожі його спокою і гарного настрою! Нехай він не знає в житті засмучення, бід і різних інших неприємностей, а буде завжди усміхненим, повним здоров’я і душевного спокою! З хрестинами вас, будьте щасливими і ви, і ваша дитина!