Привітання з днем ангела Самійла

Підготували для вас шикарну колекцію самих красивих привітань з днем ангела Самійла до сліз. Красиві слова стануть прекрасним доповненням до важливого дня!

Самійло вітаю тебе з днем імені й днем Ангела! Іноді ім’я — як зірка, не дає заблукати та залишитися сам на сам у світі людей. Носи своє ім’я з гідністю, як корону, але пам’ятай, що людина славиться справами. Нехай твоє серце світить добротою, і вона повертається завжди до тебе! А якщо колись тебе буде сумно, нехай поруч будуть близькі люди, які завжди тебе підтримають та допоможуть у будь-якій справі. Удачі та віри в чудеса!

Самійло, вітаємо з Днем Ангела! Нехай твій небесний охоронець буде поруч тебе у хвилини радості і смутку, кохання і розлучень, щохвилини, щосекунди. Коли Ти впадеш, він – підніме, коли ти заплачеш – втішить, коли ти радітимеш він разом з тобою радітиме.

Самійло, здоров’я, успіху, посмішки в очах, віри, надії, удачі у справах. У сім’ї – розуміння, тепла і любові. Нехай юності полум’я не гасне в крові!

Самійло! Вітаю тебе з іменинами – днем ​​імені твого. Кажуть: “Як корабель назвеш, так він і попливе”. Я бажаю, щоб твоє ім’я допомагало тобі в творчому формуванні та в досягненні цілей, і щоб твій життєвий шлях був довгим і щасливим!

Іменини – це свято душі і тепла, яке зберігається у серці людини все життя. Це свято ангела, який оберігає тебе Самійло з народження і до смерті. Я хочу побажати твоєму ангелу, щоб у нього було якомога менше роботи, а у тебе як можна менше неприємностей і бід.

Радості та світла, любові та тепла бажаємо тобі Самійло в день твоїх іменин! Іди по життю з юним серцем, ніколи не сумуй, відкривай нові горизонти! Нехай поруч будуть ті, кого ти любиш!

Самійло, щиро вітаю тебе з красивим святом – Днем Ангела. Хочу в цей день побажати тобі лише одного: хай твій ангел охоронець допомагає тобі летіти, коли твої крила опускаються вниз.

Вітаючи тебе з днем ​​ангела, хотілося б в першу чергу подякувати тому, хто має до цього пряме відношення. Дякую Господу за те, що подарував тобі Самійло свого помічника, який буде стояти поруч вічно. Нехай Дух Господній благословлятиме тебе у богоугодних починання, збереже і наділить розумінням. Сховає від усіх неприємностей і підступів ворогів, наділить силою духу і сміливістю в рішеннях. Здоров’я, щастя, добробуту!

У День ангела хочу побажати тобі Самійло щастя, удачі у всіх планах і наснаги до підкорення вершин. Нехай твої мрії стануть реальністю якнайшвидше.

Самійло! Сердечно вітаємо Вас з Днем Ангела! Молитовно бажаємо Вам фортеці, душевних і тілесних сил, невичерпної духовної радості і миру Божого. Навколо Вас панує особливий благодатний мир і спокій. Людина, яка прийшла до Вас за духовною порадою засмученою, утихомирюється, тому що у Вас є до нас усіх і батьківська і материнська ніжність і любов. Ви вболіває за весь світ і шкодує кожного з нас! Земний уклін і безмежна вдячність, Вам, за Ваші молитви про нас грішних, за те що допомагаєте нам побачити Світло Віфлеємської зірки, за те що ведете нас Рятівним Шляхом до Господа!