Привітання з днем ангела Гліба українською мовою

Підготували для вас шикарну колекцію оригінальних привітань з днем ангела Гліба своїми словами. Красиві слова стануть прекрасним доповненням до важливого дня!

Сьогодні світле для тебе Гліб свято – День Ангела, день твого небесного захисника і покровителя. Нехай же він оберігає тебе, охороняє у важкі моменти життя та ніколи не відмовляє тобі в надії та любові. З Днем Ангела!

Гліб від душі вітаю тебе з днем ​​янгола і бажаю яскравих зірок на небі, які висвітлюють твій шлях до мрій, доброї удачі і чудових ідей, щирої любові, яка зігріє твоє серце, великих надій та яскравих моментів щастя.

До мене ангел прілітав й сказавши, что у тебе Гліб сегодня Іменини;) Тому вітаю та бажаю втілення найзаповітнішіх мрій!

Сьогодні від щирого серця вітаю тебе Гліб з іменінамі й бажаю щоб твоє життя підносило пріємні сюрпризи, дарувало масу незабутніх вражень, перспективних можливостей, вірного щастя и щірої любові.

Кажуть, янгол-охоронець нас направляє на вірний шлях, коли ми віримо у Бога. Віра у добро помагає бачити істину на життєвому перехресті, а особисто янгол залишає знаки та підказки для зважених рішень. Я тобі бажаю Гліб, щоб твій янгол-охоронець завжди йшов попереду тебе і захищав від життєвих негараздів. З днем янгола!

З Днем Ангела, Гліб. Від щирого серця бажаю вам щастя і благодаті, незгасимої світлої надії і невичерпної доброти душі. Нехай Господь завжди чує ваші молитви, нехай небеса дарують сили на славні справи!

Гліб, вітаю з Днем ангела! Нехай твій небесний охоронець буде завжди з тобою поруч – і в хвилини радості, і в хвилини смутку, і в любові, і розлуці. Словом, щосекунди! Коли ти впадеш, він – підніме, коли ти заплачеш – втішить, коли ти будеш радіти, він теж разом з тобою радітиме. Я ж допомагатиму йому виконувати цю почесну місію і теж буду поруч з тобою!

Гліб! Сердечно вітаємо Вас з Днем Ангела! Молитовно бажаємо Вам фортеці, душевних і тілесних сил, невичерпної духовної радості і миру Божого. Навколо Вас панує особливий благодатний мир і спокій. Людина, яка прийшла до Вас за духовною порадою засмученою, утихомирюється, тому що у Вас є до нас усіх і батьківська і материнська ніжність і любов. Ви вболіває за весь світ і шкодує кожного з нас! Земний уклін і безмежна вдячність, Вам, за Ваші молитви про нас грішних, за те що допомагаєте нам побачити Світло Віфлеємської зірки, за те що ведете нас Рятівним Шляхом до Господа!

Гліб зі святом тебе! Нехай сьогодні у тебе буде чудовий настрій, багато радості та щирих посмішок. Вір у успіх! Щастя, достатку та любові!

Гліб вітаю тебе з днем імені й днем Ангела! Іноді ім’я — як зірка, не дає заблукати та залишитися сам на сам у світі людей. Носи своє ім’я з гідністю, як корону, але пам’ятай, що людина славиться справами. Нехай твоє серце світить добротою, і вона повертається завжди до тебе! А якщо колись тебе буде сумно, нехай поруч будуть близькі люди, які завжди тебе підтримають та допоможуть у будь-якій справі. Удачі та віри в чудеса!