Привітання з Благовіщенням українською мовою, у прозі

Підготували для вас шикарну колекцію кращих привітань з Благовіщенням у прозі. Красиві слова стануть прекрасним доповненням до важливого дня!

Сталося велике чудо з чудес сьогодні – Діва Марія дізналася, що саме вона стане матір’ю Спасителя, матір’ю Месії, матір’ю Ісуса Христа. Давай же разом прославляти її, і пробачити у неї захисту, ласки і Божої благодаті. Вітаю з Благовіщенням.

Привітання з Благовіщенням українською мовою

Привітати з Благовіщенням до сліз

Поздоровлення в Світлий день Благовіщення, звучать у всіх Храмах і Церквах. Нехай вони дійдуть до серця навіть самого грішної людини. Бог прощає всі гріхи тим, хто просить покаяння.

Улюблений, вітаю тебе від щирого серця з цим чудовим святом – Благовіщенням! Бажаю, щоб в цей день і в усі наступні, тебе чекали тільки благі вести! Щасти тобі у всіх проявах і радуйся тому, що маєш, при цьому збільшуючи блага!

З Благовіщенням вас! З цим чудовим святом і навесні нехай почнеться світлий етап вашого життя. Бажаю жити в мирі, достатку, благополуччя і взаєморозуміння з усім оточуючим світом! Нехай близькі радують вас своїми вчинками і досягненнями. Нехай всі надії виправдовуються!

Я від щирого серця хочу привітати вашу сім’ю зі світлим і чудовим святом, яке так шанується в усьому православному світі – Благовіщення Пресвятої Богородиці. Нехай разом з тією благою звісткою, яку багато століть назад отримала благословенна Божа Матір в ваш будинок і в кожне серце увійде справжня віра, яка обов’язково зможе знайти там відгук і залишиться назавжди, як єдиний помічник у всіх справах, порадник і головна підтримка. Нехай Господь і Богородиця стоять на сторожі вашого будинку, оберігаючи від того зла т неприємностей, яких сьогодні так багато навколо. Нехай у вас виходять всі справи, які не зустрічайте на своїй дорогу лихих і брехливих людей, нехай ваші близькі будуть щасливі і здорові. Ніколи ні про що не шкодуйте і обов’язково моліться щиро, дякуйте від щирого серця за те, що ваші слова і молитви не залишаються без відповіді.

Вітаю з Благовіщенням! Бажаю повної чаші добра, радості, щастя, Божого благословення, здоров’я і благополуччя. Нехай Богородиця чує молитви і захищає від бід. Нехай в будинок заходять тільки хороші гості і лише благі вести!

Шановні колеги, в це світле свято Благовіщення хочу привітати кожного з вас і побажати всім нам взаєморозуміння один з одним. Пропоную в цей день, поклавши руку на серце щиро примиритися між собою. Якщо Бог прощає нам гріхи, то хіба маємо ми право не пробачити колективних помилок, які властиво допустити кожній людині. Нехай успіх з міцним здоров’ям стануть неодмінним супутником в житті кожного з вас. Давайте скажемо Богові спасибі, за те, що він послав у цей грішний світ власного сина, щоб врятувати кожного з нас. Пропоную стати на коліна і в молитвах звернутися подумки до Господа, попросити вибачення за всі гріхи і подякувати за те, що розуміє, тоді життя наше стане світліше і яскравіше. Зі святом, шановні, нехай ангели перебувають з кожним з нас в будь-який час і в будь-якому місці.