Різдвяні привітання у прозі, своїми словами

Підготували для вас шикарну колекцію щирих Різдвяних привітань своїми словами. Красиві слова стануть прекрасним доповненням до важливого дня!

Нехай це Різдво стане для Вас новим і успішним початком, перепочинком від щоденної рутини, свіжим ковтком повітря в який мчить поїзді життя. Щоб в колі Вашої родини та теплій обстановці Вашого будинку Ви усвідомили, що є найважливішим у житті і чого варто присвятити свій час. Щасливого Різдва Вам і тим, кого Ви любите, хай любов і мир торкнуться Вашої оселі.

З Різдвом Христовим! Бажаю Вам здоров’я, удачі і любові. Нехай у вашому домі панує гармонія і розуміння. Любові Вам і виконання заповітних бажань!

У дні світлого торжества сердечно вітаю Вас з Різдвом Христовим. Бажаю Вам багатої милості від Народженого Богонемовля, доброго здоров’я і допомоги Божої у всіх справах праведних.

Нехай найдобріший свято Різдва буде для вас самим приємним. І нехай сам Господь подарує вам смиренність і силу духу. І нехай божественна благодать увійде в кожен будинок. І Різдвяна казка нехай подарує вам хвилини радості. З Різдвом вас.

Вітаю з Різдвом Христовим і від душі бажаю світлого щастя, світлої любові, світлої радості та світлих надій. Нехай в це свято в твоєму житті станеться диво, нехай мир і достаток тобі пошле Господь.

У Різдво Христове побажаю всім серцем завжди вірити в світло і турботу, що дарує Бог, в любов і щирі почуття. Зі святом!

Я бажаю тобі в цей день опинитися в оточенні найрідніших і найближчих тобі людей, і привід дійсно прекрасний- святая дата Різдва! Мої побажання будуть лагідними, але найвірнішими – нехай твоє життя йде дорогою добра і якомога менше нехай ти зустрінеш на ній сліз, а якщо сльози і будуть, то тільки від радості! Нехай Христос береже тебе і вдень і вночі!

Теплі і відкриті пропозиції, зібрані в оригінальний тест. Такі Різдвяні привітання підійдуть як для сімейного кола, так і для друзів.

В сімейне свято Різдво Христове – нехай світ панує в будинках на всій землі. Нехай в будинок ваш не знайдуть дорогу біди, а тільки щастя входить у ваші двері.Бажаю вам не знати сумних думок і самотності. Залиште в минулому все погане і негативне, що було з вами і йдіть вперед тільки з хорошим. Нехай посмішка осяває вас завжди і очі сяють від щастя і любові!

Сьогодні Різдво – один з найбільш казкових і світлих свят. Донечка моя, я хочу привітати тебе з цим святом і побажати тобі ніколи не переставати вірити в чудеса. Звичайно, я знаю, що ти дуже хочеш конячку, але боюся, що це прохання не так-то легко буде виконати. Але ти не втрачай надії, тому що сьогодні все можливе. А ще хочу тобі сказати секрет – то бажання, яке ти загадаєш в цю різдвяну ніч, обов’язково збудеться. Але тільки не загадуй кінь, тому що ти вже написала лист Діду Морозу з проханням тобі її подарувати. Потрібно згадати що-небудь інше. Моя улюблена, нехай всі твої мрії виконуються, навіть найпотаємніші. Я тебе дуже люблю і хочу, щоб ти завжди була щаслива.