Привітання з Яблучним Спасом

Підготували для вас шикарну колекцію красивих привітань з Яблучним Спасом простими словами. Красиві слова стануть прекрасним доповненням до важливого дня!

Я хочу привітати вас з настанням одного чудового свята, який має оригінальну назву – Яблучний спас. В цей день в свої права починає вступати дуже, а це значить, що вже зовсім скоро почнуться осінні холоди і осіння сірість, тому хочу побажати вам міцного здоров’я. А для зміцнення здоров’я вам будуть необхідні освячені в храми яблучка. Спечіть смачний бісквіт, використовуючи яблучка, щоб зібрати всіх своїх близьких за одним столом. Нехай Господь завжди дарує вам благі вести і все найпрекрасніше. Мені хочеться побажати вам гарного настрою, любові та здоров’я. Нехай яблучка приносять вам свіжість і радість, а ще дають приводи, щоб збирати своїх рідних і близьких. Бажаю взаєморозуміння і благополуччя вашої сім’ї, а також затишку і любові. Проведіть цей день з користю, а для цього можете відвідати церкву.

Дорогий мій чоловік! Привітати хочу тебе з Яблучним Спасом і побажати тобі здоров’я міцного, сили богатирської, терпіння ангельського! Що любив мене завжди і терпів усі мої капризи,а я щоб любила тебе і прощала тобі твої недоліки. Бажаю, щоб у нас з тобою була міцна і дружна сім’я, і ​​щоб вірний ти мені був, як лебідь білий своєї лебідоньки! Бажаю тобі, коханий, щоб в нашому будинку ніколи не кінчалися любов і щастя, достаток і благодать!

Вітаю тебе з Яблучним Спасом! Бажаю тепла в будинку, добрих новин і благодатної атмосфери навколо! Цей світле свято наповнює миром серця близьких людей і робить чистими помисли. Нехай в твоїй душі вічно живе Божа Благодать, а любов родичів зігріває в скрутні хвилини.

Вітаю з Яблучним Спасом і бажаю, щоб душа твоя з кожним днем ​​наповнювалася чарівним ароматом і прекрасним кольором яблуневого саду, щоб для серця твого кожен день відкривав світ доброти, чудес, удачі, радості і щастя. Бажаю блага, миру і найщирішої любові дорогих людей.

Вітаємо зі святом! Нехай Преображення Господнє наповнить миром і добром людські серця, а чистотою і світлом – їхні помисли. Возрадуйся і придивись цим днем, і нехай освячене яблучко виконає твоє заповітне бажання.

Вітаю з цим світлим і по-справжньому великим святом! Преображення Господнє наповнить ваші серця добротою, любов’ю і прожене всі негаразди! Це світле свято, що дарує надію та віру, тому насолодитеся їм, як насолоджуєтеся свіжими серпневими яблучками!

У нас сьогодні такий спекотний день, який є ще й святковим. У цей день з року в рік святкується Яблучний спас. Я хочу привітати вас з таким цікавим святом, а також побажати вам всіх благ. У цей світлий і добрий святковий день ваші думки повинні бути спрямовані в правильне русло. Намагайтеся не думати про біди, тому що це всього лише забирає у вас час. Я хочу побажати вам того, щоб цей святковий день приніс вам тільки багато радості і щастя. Так як сьогодні ми святкуємо Яблучний спас, то ви можете приготувати що-небудь смачне, використовуючи яблука. Це відмінно займе вас і принесе масу позитивних емоцій. Вітаю вас з цим чудовим святом, а також бажаю тільки всього самого світлого, тобто відповідного даного свята. Будьте здорові і щасливі, а все інше додасться.