Привітання з Водохрещем у прозі

Підготували для вас шикарну колекцію гарних привітань з Водохрещем українською мовою. Красиві слова стануть прекрасним доповненням до важливого дня!

Нехай господь ніколи не залишає твій будинок, тебе і твоїх близьких. Бажаю щастя, міцної віри і чистих думок. З Хрещенням!

Подружка, привіт! На свято Водохреща є старовинна традиція – освятити воду в церкві і напитися нею, і тоді будеш здоровою весь рік. Я вітаю тебе з цим великим святом і бажаю, щоб Свята вода подарувала тобі здоров’я, радість, щастя і благополуччя! Ти цього як ніхто гідна 🙂

У день Хрещення Господнього побажати від щирого серця хочу великої надії душі і чистих помислів серця, міцної віри життя і світлого щастя, доброї долі і щирих молитов, небесної допомоги і чистої любові до близьких.

У день Хрещення Господнього хай святий і чистої стане будь-яка вода, нехай вона змиє всі гріхи і печалі, звільнить від тяжких бід і хвороб. Бажаю неймовірного припливу сил, благодатного життя і згасає віри.

Нехай Різдво увійде в ваш будинок і наповнить серця любов’ю, спокоєм і теплом! Щоб здоров’я не підводило, не падати духом, а ангел-хранитель буде оберігати від нещасть і бід. Бажаю чарівного свята!

Всіх християн і прихожан вітаю з Хрещенням Господнім! У цей морозний зимовий день хочу побажати богатирського здоров’я, внутрішньої сили, душевного спокою, доброти і співчуття!

Привітання з Водохрещем українською мовою

Привітати з Водохрещем своїми словами

В цей прекрасний день, коли на серці особливо тепло, вітаю вас від усієї християнської душі, з доброю святом – Хрещенням Господнім. Сьогодні сама природа переймається Божою Благодаттю – святий стає вода. Бажаю вам любити один одного і Господа нашого.

У свято Хрещення Господнього я від душі хочу побажати вам цінувати не тільки перемоги, але й поразки, адже саме завдяки промахів ми ростемо; радіти не тільки розумні, а й хвороб, адже саме вони допомагають нам розвивати силу духу і ставати сильнішими! Нехай Господь Всемогутній завжди допомагає долати будь-які труднощі!

Кажуть, що якщо в день Водохреща 19 січня будуть сильні морози, це означає, що Бог простив свій народ і буде допомагати йому. Сьогодні саме такий день, і я хочу побажати тобі, подруга, як можна більше Господньої благодаті в житті! Будь здорова, щаслива і успішна. З великим святом!

В Хрещення Господнє бажаю відчути себе справжнім ХЕРУВІМ’ом: клопітливих, єдиновірних, Радісною, Унікальною, Піднесеної, Ідеальною, Магічною! З православним торжеством!

Бажаю так багато щастя, здоров’я, удачі і грошей, наскільки міцні Водохресні морози.

У кожен дім сьогодні приходить чарівне свято Святвечір. У цей історичнийдень ми бажаємо вам миру, любові і справедливості. Вірте в диво і воно обов’язково оживе в ваших серцях і подарує надію в майбутнє. Міцного здоров’я всієї вашої сім’ї, нехай ваше серце в хрещенські морози зігріває віра і любов.