Привітання з Великоднем українською мовою

Підготували для вас шикарну колекцію привітань з Великоднем . Красиві слова стануть прекрасним доповненням до важливого дня!

Ось і настав світле Воскресіння Христове – самий радісний православне свято! Нехай щедрим і багатим буде великодній обід в вашому домі! Нехай пишний паску і яскраві крашанки стануть символом добра, миру і благополуччя!

Нехай Пасха Господня осяє життя новим світлом: збудуться бажання, налагодяться стосунки, забудуться образи, відбудуться бажані зустрічі. Адже насправді людині дуже небагато потрібно для щастя. Христос Воскрес!

Вітаю з паскою! Нехай, подібно церковного дзвону, в серці звучить трепетна радість, нехай вона розбудить найзаповітніші мрії і підкаже шлях до їх виконання, нехай вона шепоче про добрих чудеса і про найголовніше – величезному щастя, яке вже на порозі!

У світле свято Великодня, бажаю всім людям на землі, бути щире до друг-другу і добрішим. Нехай ніколи не буде воєн і катастроф, і всі ми будемо справді щасливими від того, що бачимо сонячне світло і цвітіння квітів, чуємо спів птахів і сміх дітей. З святий Великоднем вас всіх! Будьте здорові і щасливі. Христос воскрес, воістину воскрес!

Вітаю зі святом Пасхи і хочу побажати, щоб в твоєму житті настав щасливий світанок, щоб на твоєму шляху засяяв яскраве світло надії, щоб в твоєму серці розлилася пісня радості, щоб в твоїй родині завжди була благодать. Нехай Бог пошле любові і миру.

Зі святом Христового Воскресіння! Бажаю, щоб паски були пишними і ароматними, розговіння – легким, зустрічі з близькими і друзями – душевними. Нехай серце відкриється для любові і добра!

Нехай Божа благодать, розраду, благополуччя і щастя щодня приходять у ваш будинок. Бажаю відчувати і нести в світ тільки світло, добро і любов … і отримати все те ж саме назад – примноженої. З Воскресінням Христовим!

Поздоровляю з Пасхою великої! Нехай наш Господь очищає вашу душу і не дає оселитися в ній заздрості, злості і ненависті. Нехай ваша віра одухотворяє вас, приносить радість і умиротворення. Ставайте з кожним днем ​​лише добрішими і миролюбні. І нехай ваше серце ніколи не турбують образи і печалі.

Від щирого серця вітаю тебе з світлим святом Пасхи! Нехай це світле неділя стане для тебе, твоєї родини і всіх близьких початком нової, радісним і щасливим життя! Нехай з цієї благою звісткою в ваш будинок увійде добро, надія і любов! Христос Воскрес!

Настає радісний, весняне свято Пасхи. Мої побажання будуть простими, але щирими. Живіть довго і щасливо, в любові та злагоді. Нехай у домі завжди буде достаток і затишок. У прагненні поліпшити своє матеріальне добробут немає нічого поганого, але не забувайте про душу. Все чого ми маємо в цьому житті, насправді, дає нам Бог. На радість або на біду. Православні обряди і церковні звичаї дані нам для того, щоб за побутовими проблемами ми не забули про Творця і про Ісуса – Спасителя. Будьте частиною прекрасного спільноти істинно віруючих людей під назвою Православна церква! Христос Воскрес! Нехай віра в Бога вас не покидає ніколи!