Привітання з Трійцею до сліз

Підготували для вас шикарну колекцію оригінальних привітань з Трійцею у прозі. Красиві слова стануть прекрасним доповненням до важливого дня!

Нехай велика Трійця дарує вам сил і терпіння, нехай оточить ваш будинок благополуччям і світлом. Бажаю зміцнити в собі віру, ніколи не втрачати надію і дивитися на світ тільки смиренним і добрим поглядом. Зі святом!

Вітаю тебе з чудовим святом, яке не може не радувати – з Трійцею! Хочу побажати тобі всього найкращого, добра, щастя, успіху і удачі, здоров’я та краси! Розцвітай і живи в задоволення, адже життя – найдорогоцінніший дар для кожного з нас!

Вітаю з Трійцею і від душі побажаю світла щастя в житті, аромату любові і добрих вітрів змін тільки в кращу сторону.

Сьогодні – велике свято, Трійця! В цей день я хочу, щоб твої мрії почали здійснюватися, щоб добробут і життєва енергія ніколи не покидали тебе. Нехай близькі люди надихають на нові перемоги і звершення, а щастя буде поруч!

Вітаю з Трійцею і хочу побажати, щоб в твоєму житті все тебе влаштовувало, щоб на твоєму шляху не було таких перешкод і перешкод, які були б тобі не під силу, щоб серце твоє ніколи не втрачало доброти і свого щастя, щоб твій внутрішній світ завжди був сповнений квітучих садів радості і зелені надій.

Нехай кожен новий день приносить Вам Божу радість і Боже благословення! Сьогодні – день Святої Трійці, день, коли апостоли майже 2000 років тому, слухаючись веління Христа чекали хрещення Духом Святим. В цей день Бог явився їм у третій Своєю іпостасі! Дух Святий хрестив їх допоміг їм в подальшому будувати Церкви, дав дари зцілення, пророцтва і також інші дари. Нехай кожен Ваш день буде наповнений Божими чудесами і Його радістю!

Свято Святої Трійці називають П’ятидесятницею, оскільки вона приходить на п’ятдесятий день після Великодня. У цей день все навколо цвіте і оживає. У всіх церквах люди моляться, і вогники свічок відображаються в щасливих очах парафіян. Я вітаю Вас зі святом, бажаю великого щастя, гарного кохання і мирного неба над головою. Нехай Ваше життя тече, як повна ріка, нехай завжди в сім’ї буде достаток і панує спокій. Нехай добро буде довговічним у Вашому житті, нехай Вам у всьому щастить.

Нехай в це свято Трійці ваші щастя, успіх і здоров’я збільшаться втричі, а проблеми випаруються, як роса під променями літнього сонечка, залишивши місце тільки для радісних подій.

Святу Трійцю в народі називають зеленим святом. Всі будинки прикрашені ароматної зеленню. Кажуть, якщо на зелень впаде Божа сльоза з неба, значить бути році врожайного. Прийміть мої щирі вітання зі святом. Нехай ангел з небес захистить ваш будинок від негоди, нехай Господь пошле благословення. Нехай віра в Бога допомагає вам жити. Бажаю вам міцного здоров’я, особистого щастя і великий взаємної любові. Нехай вам зустрічаються тільки надійні і вірні друзі. Всіх земних благ вам і довголіття.