Привітання з Різдвом до сліз

Підготували для вас шикарну колекцію кращих привітань з Різдвом у прозі. Красиві слова стануть прекрасним доповненням до важливого дня!

Різдво Христове – це велике свято, добра сила якого здатна творити справжні чудеса. Я хочу привітати вас і побажати, щоб силацього доброго свята виконала всі ваші бажання і оберігала вас від будь-яких бід і негараздів. З Різдвом!

Нехай в Різдво вам крупно пощастить! Радості, удачі, гармонії, благополуччя і успіхів в будь-яких починаннях!

У Різдво бажаю тобі процвітання, миру в домі, гармонії в родині, достатку і благополуччя. Нехай життя буде добра до тебе, нехай тебе чекає безліч яскравих, чудових подій. Бажаю, щоб на твоєму шляху зустрічалися тільки хороші люди, щоб кожен новий день приносив тобі радість, щоб твоє майбутнє було щасливим.

Від щирого серця вітаю з цим світлимсвятом! Нехай у домі панує мир, любов і розуміння, а будь-які негоди обходять стороною! Бажаю добра і процвітання!

Різдво – найчарівніший свято! Він несе стільки прекрасних очікувань, веселощів, світла. І я тобі бажаю, щоб збулося те, чого ти дуже-дуже чекаєш! Бажаю, щоб у твоїй душі до наступного Різдва горів маленький вогник світла, який запалять близькі і друзі своєю добротою до тебе!

Нехай всі надії збуваються і ніколи не виявляться марними. Бажаю, щоб це Різдво було світлим, щасливим і ясним. Нехай цей світ, завжди платить добром. Нехай повним достатку буде твій затишний і гостинний будинок. Бажаю тобі величезний запас, здоров’я, удачі і благополуччя. З Різдвом, улюблена матуся!

Вітаю з чудовим і знаменним Різдвом Христовим! Здоров’я, добра, любові, миру, гармонії і вічного земного милосердя! Нехай Віфлеємська зірка виконає всі ваші бажання!

Різдво – чудове свято, в якому сяє світло Господа, провідний людей до спасіння! Нехай він буде благородним і благодатним!

Коли згасне світло різдвяним вечором і заблищить зірочка на небі, коли весь будинок наповниться умиротвореною тишею, і світло гірлянд святково засяє, тоді почнеться магія Різдва. Згадуй це таїнство, коли суєта життя буде зводити тебе з розуму.

Привітання з Різдвом своїми словами

Привітати з Різдвом до сліз

Дорогий, зі святом! Люблю тебе і люблю Різдво! Бажаю тобі багато-багато щасливих теплих свят, і щоб ми з тобою були поруч!

З Різдвом Христовим! Нехай мирним буде цей рік! Вашій родині буде сито, весело і щасливо. Достатку, щастя, любові і благополуччя кожному члену вашої родини. Нехай до Вас в гості приходять тільки добрі люди і дарують Вам хороші емоції.

Насамперед я хочу привітати з Різдвом свою улюблену матусю. Моя дорога, я тобі бажаю і далі продовжувати домагатися всіх цілей і намічених планів. Я хочу, щоб ти була щаслива, здорова і кохана. Сьогодні ти влаштувала таке свято, який зазвичай ми влаштовували, коли я була маленька. Мені дуже не вистачало цієї атмосфери, і ти зробила для нас для всіх такий сюрприз. Мамочка моя, дякую тобі за те, що ти так згуртувала нас усіх. Ти збираєш всіх ан кожне свято, тому що ми дуже рідко бачимося. Сподіваюся, що так буде і далі. Я тебе дуже люблю, мамуля! Обіцяю, що буду приїжджати часто, розповідати тобі знову неймовірні історії з мого життя, тому що ти так тому сумуєш. З Різдвом тебе, найкраща мама в світі!