Привітання з Благовіщенням

Підготували для вас шикарну колекцію зворушливих привітань з Благовіщенням у прозі, до сліз. Красиві слова стануть прекрасним доповненням до важливого дня!

Благовіщення Пресвятої Богородиці – є великим і важливим святом. Хочеться побажати, щоб все в житті приносило духовне задоволення і гармонію. Нехай у домі завжди переважають затишок, достаток і розуміння. Тільки хороших звісток, щастя і добра.

Нехай голуб постукає у вікно і принесе благу вість, нехай в серці живе віра і надія. Бажаю миру і благополуччя, щастя і любові, добрих прагнень і намірів, чистих думок і спонукань, радісних емоцій і днів.

Благословенна Божа Матір багато століть назад отримала таку довгоочікувану і благу звістку про те, що Господь відповів на її молитви і тепер в її утробі зростає дитина, якій судилося стати Спасителем для свого народу і всіх православних людей в світі. З тих пір щороку приходить добрий і світлий свято Благовіщення Пресвятої Богородиці, з цим мені хочеться привітати вас сьогодні. Нехай Господня благодать і захист Богородиці завжди буде разом з вашим будинком і рідними, нехай ті проблеми, які періодично з’являється на порозі, будуть всього лише дрібними і прикрими непорозуміннями. Нехай Богородиця допомагає у всіх ваших починаннях і справах, нехай захищає в дорозі і захищає від хвороб. Нехай ваше серце буде сповнене світлом і добром, а справжня віра завжди живе в будинку і в кожному з вас. Нехай свято принесе тільки радість, тепло і добро.

У Великий день Благовіщення бажаю, щоб навколо панували мир і процвітання, щоб у будинку була любов, гармонія і благополуччя. Нехай Господь посилає щирих і надійних людей. Удачі по життю і спокій в душі!

Сьогодні особливий день, коли потрібно подумки подякувати Діву Марію за все, що вона зробила, за її турботу і любов до Спасителя. Бажаю, щоб твоє серце завжди було наповнене тільки світлими мріями і добрими бажаннями.

Привітання з Благовіщенням у прозі

Привітання з Благовіщенням до сліз

Вітаю з Благовіщенням! Бажаю, щоб у Вашому житті завжди присутнє відчуття вічного свята! Нехай на серце буде світло і спокійно, а душу нехай завжди зігріває прекрасне ангельський спів! Божого благословення і допомоги у всіх справах!

Улюблена моя подруга! Сьогодні вітаю тебе з Благовіщенням! Бажаю завжди добиватися своїх цілей, при цьому залишаючись жіночною і прекрасною! Нехай любов і благополуччя завжди присутні в твоєму житті, а близькі друзі підтримають і допоможуть!

Благовіщення Пресвятої Богородиці – це свято, яке особливо шанується в православному світі, сьогодні він знову стукає в наші двері і просить відчинити свої серця і душі. Божа Матір отримала від Господа благословення і відповідь на свої щирі молитви, і пролиті сльози. Нехай життя Божої Матері і приклад самого рятівника стане для вас прикладом того, що завжди потрібно вірити в диво, просити допомоги Господа і щиро молиться. Нехай це свято змусить вас забути про щоденні проблеми і тієї метушні, яка так часом стомлює. Нехай Богородиця стане вашим другом, до якого завжди будуть звернені всі помисли і молитви не тільки в хвилини смутку і тривоги, але і в хвилини щирої радості. Нехай у ваших серцях живе щира віра в свого Господа і Божу Матір. Нехай тільки світло і тепло осяває ваші оселі та серця, проганяючи темряву і неприємності, які знаходяться навколо.