Привітання з Благовіщенням своїми словами

Підготували для вас шикарну колекцію найкращих привітань з Благовіщенням українською мовою. Красиві слова стануть прекрасним доповненням до важливого дня!

Він всіх вчив прощати, не пам’ятаючи зла, і лише добром відповісти на худе. Безмірною любов’ю і вірою своєю світло небесне запалив в душах людей! Блага звістка про швидкий прихід Спасителя світ осяяла, вітаю вас з цим особливим днем, нехай любов в серці горить вогнем!

Вітаю з Великим святом Благовіщення! Нехай у домі живуть мир, любов, благополуччя і Божа благодать. Нехай матеріальні і духовніблага будуть в достатку, а в двері стукають тільки благі вести!

Благовіщення Пресвятої Богородиці – це свято, яке особливо шанується в православному світі, сьогодні він знову стукає в наші двері і просить відчинити свої серця і душі. Божа Матір отримала від Господа благословення і відповідь на свої щирі молитви, і пролиті сльози. Нехай життя Божої Матері і приклад самого рятівника стане для вас прикладом того, що завжди потрібно вірити в диво, просити допомоги Господа і щиро молиться. Нехай це свято змусить вас забути про щоденні проблеми і тієї метушні, яка так часом стомлює. Нехай Богородиця стане вашим другом, до якого завжди будуть звернені всі помисли і молитви не тільки в хвилини смутку і тривоги, але і в хвилини щирої радості. Нехай у ваших серцях живе щира віра в свого Господа і Божу Матір. Нехай тільки світло і тепло осяває ваші оселі та серця, проганяючи темряву і неприємності, які знаходяться навколо.

Коли Діва Марія читала книгу пророка Ісаї, до неї спустився сам архангел Гавриїл і пообіцяв, що саме вона стане матір’ю Христа. З тих пір 7 квітня весь православний народ відзначає велике свято Благовіщення. Я вітаю вас і бажаю осягнути Божої ласки.

У Великий день Благовіщення бажаю, щоб навколо панували мир і процвітання, щоб у будинку була любов, гармонія і благополуччя. Нехай Господь посилає щирих і надійних людей. Удачі по життю і спокій в душі!

Вітаю з Благовіщенням, радісним і світлим святом, яке несе Вам прекрасні новини і гарний настрій! Будьте нескінченно щасливі і кохані, нехай життя дарує вам радісні миті, натхнення, благополуччя, щастя і безліч світлих найкрасивіших днів!

Привітання з Благовіщенням українською мовою

Привітати з Благовіщенням у прозі

Благовіщення – радість пресвятої Богородиці і всіх християн світу – нехай несе Вам хороші вести і веде до Вашого дому бажаних гостей! Нехай і до Вас частіше прибувають радісні новини! І нехай все, що Ви тільки забажаєте, збувається в ту ж мить, радуючи Вас і даруючи тільки добро!

Вітаю з великим християнським святом – Благовіщенням Пресвятої Богородиці! Нехай все в житті приносить душевне задоволення, спокій, мир і гармонію. Нехай будинок повниться затишком і достатком. Нехай чистими будуть помисли і дії. Щастя вам, благих вістей, добра і любові. Нехай ваша віра буде міцна і непохитна!