Християнські привітання з днем народження у прозі, своїми словами, українською мовою

Підготували для вас шикарні християнські привітання з днем народження у прозі, своїми словами, українською мовою

В своєму серці завжди зберігайте Бога, адже все, що нам потрібно для щастя, це впевненість в тому, що нас розуміють! А Господь Бог нас розуміє, любить і береже від бід! І нехай ваше життя буде милістю Божою і блаженним сповнена світлом! Нехай віра в Бога ваше серце зігріває, хай любов Всевишнього вас окриляє, надія нехай вас ніколи не покидає! Нехай вам буде відома істина земного життя! Нехай Божа благодать вам зійде і подарує мир і добро! Бажаємо вам, щоб ваша душа стала ще чистішою, ще прозорішим, ще відкритою! Бажаємо вам стати щасливішою, ніж вчора, і з упевненістю дивитися в завтрашній день! І нехай ваші добрі мрії і добрі мрії збуваються з допомогою господа нашого Ісуса Христа! Здоров’я вам, сил, смирення! Хай обійдуть вас стороною духи злі! З Днем Народження! Нехай буде господь, Бог з вами вічно!

Вітаємо вас з Днем Народження і бажаємо, щоб ваші мрії літали високо, адже для Бога немає нічого неможливого! І нехай Отець Небесний ніколи не перестане зміцнити вашу віру в нього і наповнювати вашу душу духовною їжею! Нехай дарує вам, зійшов до нас з неба Господь Ісус Христос доброго здоров’я, духовного зростання, тілесної кріпості, і невичерпної допомоги в трудах ваших благих справах! Нехай Христос своєю порадою, словом Божим, примножує ваші дари мудрості, розуму і благочестя! Ви, як Божий смарагд, який дуже дорогий для Отця Небесного, і нехай кожна ваша грань відсвічує Божу славу і відображає любов Всевишнього на всіх людей! Нехай кожен новий Божий день приносить вам тільки радість! Нехай ніколи не втомляться, йди за Творцем ваші ноги! Нехай тепле світло Божих очей вам дарує впевненість у завтрашньому дні! Вірте, моліться, любіть!

Мені дуже хочеться, щоб в цей день Твої очі сяяли щастям. Нехай не ковзне в них смутку тінь, нехай Забудуться всі негоди. Я побажати тобі хочу великої Кількості тепла і світла, Щоб добром душа твоя Була зігріта, Нехай перебуває над тобою завжди Благословляє Божа рука. З ДНЕМ народження!

Бажаємо здоров’я, удачі, любові, везіння, миру, добра, усмішок, благополуччя. Нехай всі мрії збуваються, нехай життя буде довгим і гладкою, повною яскравих подій!

Дорогий і шановний! Прийми вітання від чистої душі і серця з Днем народження! Бажаю, щоб Бог і Ангел-хранитель оберігав всю твою родину, щоб щаслива зірка завжди вказувала на вірний і правильний шлях! Благополуччя, терпіння і життєвих сил!

В цей чудовий день прийміть щирі вітання з Днем Ангела! Нехай Божа добрість, улюблені люди і глибока віра оточують вас на цій землі! Бажаємо, щоб везіння, успіх, віра і натхнення стали постійними супутниками вашого життя! Нехай ангел-охоронець невпинно береже вас від тяжких недуг! Нехай господь Бог зміцнює і втішає вас у важкі часи! Бажаємо вам нести в цей світ любов і милосердя всім нужденним! Бажаємо вам все, що ми маємо, віруючи в Бога! Любові, яка ніколи не згасне, життя, яка ніколи не закінчиться, праведності, яка ніколи не занечиститься, світу, який вище всякого розуму! Радості, яка ніколи не зменшиться, надії, яка ніколи не помре, слави, яка ніколи не затемнится, світла, який ніколи не погасне! Сили, яка ніколи не ослабне, краси, яка ніколи не зміниться, мудрості, яка ніколи не підведе, і джерела, що ніколи не вичерпається!